2789
عنوان

ذکر یاودود چیه؟

3650 بازدید | 38 پست

میشه توضیح بدید 

من میخوام یکی برگرده باید چند تا بخونم 

نمیخوام طلسم باشه اخه میگن اگه ادامه ندی باز همه چی تموم میشه 

میشه راهنمایی کنید😔

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه طلسمی  ودود اسم اعظمه اسم خداست

اخه من نمیدونستم براهمین گفتم 

میشه توضیح بدید باید چند بار بخونم و چیکار کنم

هر چند باری دلت خواست بگو (یا ودود )همین

شما خوندید؟ 

من میخوام زود برگرده یعنی اگه بخونم حتمیه؟ 

اگر کسی با شما اختلاف دارد و از شما ناراحت است و کینه به دل گرفته و شما تمایل به حل این اختلاف و برگشت او دارید می توانید از ذکر یا ودود کمک بگیرید. برای این کار شربتی با گلاب و زعفران درست کنید و روز پنج شنبه در هنگام نماز عصر رو به قبله بنشینید. چشم ها را ببندید و با دقت و توجه هزار و چهارصد مرتبه بگویید یا ودود . سپس پس از اتمام ذکر بر شربت بدمید ( فوت نکنید بدمید مثل وقتی که برای گرم شدن دست هایتان ها می کنید) . شربت را یا خود بخورید یا به فردی که می خواهید نسبت به شما مایل شود بخورانید. هر دو با هم نیز می توانید از شربت بخورید. دقت کنید که در حین ذکر گفتن با کسی صحبت نکنید و بین آن وقفه نیاندازید. این عمل را سه یا هفت پنجشنبه تکرار کنید تا هنگامی که به مراد دل خود برسید

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 

برای محبت بهترین زمان قبل نماز صبح 500 بار با وضو و روبه قبله

ولی در طی روزهم میتونی بگی ولی باید 500 رعایت کنی

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر