2777
2789
عنوان

تعبیر خواب😓

265 بازدید | 13 پست

بچه ها من خواب دیدم رفتم فضا، ینی زمین بودم یه راهی باز شد رفتم با مامان و بابامم بودم تو فضا داشتیم شمال جنوب تعیین میکردیم زمین رو میدیم و ماه یا خورشید رو، یکهو زنگ گوشیم خورد بیدار شدم😭😭تو نت خوندم اگر بری برنگردی مرگت نزدیکه😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیره ان شالله🙏

همیشه خوابهاتوخوب معنی کن

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷
برام دعا میکنی؟

گلم نیازی نیست نگران باشی؛همه چی روبسپاربه خدای بزرگ🙏🌷

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

خیر باشه ان شالله .یکی از اقوام ما هم  همچین خوابی دید ما هم نگران شدیم ولی بعدش سالهای زیادی زندگی کرد سراخرم به خاطر کهولت سن فوت کرد نه چیزی دیگه .

ان شالله معلوماتت زیاد میشه و به خدا و علوم آگاه تر میشی .کلا موفقیتو آگاهی  تعبیرشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
این تعبیر خواب هم همش مضخرفه هرکی یچی گفته و هرجا یچی نوشته

اکثرا نعبیرهاش برای مردهاست و جو و شرایط اون زمان

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.