2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

50 درصد 

اره گذشتم که اگ نمی‌گذشتم الان دنبال طلاق بودم 

ولی از اون رابطه و عاشق اون شخص شدن پشیمون نیستم باعث شد خیلی چیزا یاد بگیرم بزرگ بشم از فکرای فانتزی بیرون بیام تجربه خوبی بود خیلی مفید 

تیکر تاریخ مهم زندگیمه 🥰💐

با احترام به خانوادم نظر خودم مهمه

چون قرا نیس مامانم با اون زندگی کنه یا قرار نیس بابام با اون زندگی کنه

من خودم قراره با اون زندگی کنم

اگه موردی هم باشه که من بخوام و خانوادم نزارن من بالاخره یه جوری راضیشون میکنم که باهاش ازدواج کنم..چون زندگی فقط یه بار...حالا اون یه بارم بیام از عشقم رد شم؟؟!!!!!

اگر هم من مخالف باشم و اونا بگن که حتما باید با این ازدواج کنی قبول نمیکنم.. اصلا و ابدا چون یه بار قراره زندگی کنم..نمیتونم با کسی که دوسش ندارم سر کنم

واقعا سخته که بخوای با کسی که دوسش نداری زندگی کنی

و اینم خیلی سخته که از کسی که دوسش داری بگذری..یعنی تا آخر عمر چشت میمونه دنبالش و همش افسوس میخوری..

شاید بعضیا درک کنن چی میگم❤

کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹

بستگی به خود ادم داره این که از احساسات تصمیم نگیرید چون یه عمر زندگی مشترکه . اگر انقدر ادم پخته باشه که بتونه با منطق تصمیم بگیره نه با قلبش اونوقت خودش میتونه راهشو انتخاب کنه بدون توجه به نظر بقیه . در غیر این صورت خانواده تصمیم میگیرن