2777
2789
عنوان

چرا دایرکت اینستام قفل نمیشه؟؟

141 بازدید | 10 پست

من چندبار این کارو کردم

رفتم سرچ هم کردم ببینم چرا نمیشههه

ولی نمیشههه هرکارمیکنم نه پیج قفل میشه نه دایرکت

چه کنم شما راهی بلدین؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
دایرکت که قفل نمیشه ولی پیج قفل میشه

چرا پس چطور بعضیا قفل میکنن

خودمم کردم تاحالا

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا پس چطور بعضیا قفل میکنن خودمم کردم تاحالا

نمیدونم والا من تاحالا ندیدم مال کسی قفل باشه تو روبیکا جواب استوری و دایرکت قفل میشه ولی من تو اینستا ندیدم😕

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
چرا پس چطور بعضیا قفل میکنن خودمم کردم تاحالا

قفل میشه دایرکتم اپدیت کن شما یا اطلاعت کاربریم یادت باشه حذف کن دوباره نصب کن،صفحه منم خصوصی نمیشد اینکارو‌کردم درست شد

قفل میشه دایرکتم اپدیت کن شما یا اطلاعت کاربریم یادت باشه حذف کن دوباره نصب کن،صفحه منم خصوصی نمیشد ...

هرکارمیکنم نمیشه

یه بار مال داداشمو کردم

نمیدونم چرا واسه من نمیشه

پس راهنمایشون کنید من بلد نیستم😶

خب عزیزم مگه ندیدی اکثرا فوتبالیستاهم دایرکتشونو میبندن

برای جلوگیری از انتقادو....