2777
2789

من پارسال خریدم، هنوز استفاده نکردم😆

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خریدی پس😂

برای لب خریدم ولی حوصله ندارم یه چیز اضافی بزنم به خودم 😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

جدی نگفت چجوری و چند وقت 

نه.فقط گفت آخر شب میزنه و خیلی ماساژ میده.ولی نگفت چند وقت.البته اون با یه روغن دیگه هم داشت اگه اشتباه نکنم روغن زالو بود با هم مصرف میکرد.بازم از روغن زالو مطمئن نیستم ولی فک کنم همین روغن زالو بود‌قرمز رنگ بود.نحوه مصرفش رو‌نمیدونم.

نه.فقط گفت آخر شب میزنه و خیلی ماساژ میده.ولی نگفت چند وقت.البته اون با یه روغن دیگه هم داشت اگه اشت ...

بعد واقعا شما ب چشم خودت دیدی تغیرش رو 

الانم همکاری ازش بپرسی دقیق البته اگه امکانش هست 

بعد واقعا شما ب چشم خودت دیدی تغیرش رو  الانم همکاری ازش بپرسی دقیق البته اگه امکانش هست

ببین من باردارم،بخاطر کرونا واحد دیگه ای کار میکنم.اون شیفت در گردشه و من اداری میرم.فقط گاهی تلفنی در ارتباطم.و چون به یه نقطه خاصی زده که من نمیتونم ببینم نمیتونم بهت بگم تاثیر داشته یا نه.ولی خودش میگفت تاثیر داشته.متاسفانه منم دنبال کوچیک کردنش هستم خیلی کنجکاوی نکردم که ببینم اگه تاثیر داره بخرم.چون ب درد من نمیخوره.🤭🤭🤭🤭😁😁😁