2777
2789
عنوان

اگه یه آقایی

239 بازدید | 12 پست

من یه خانوم متاهل و سر سنگینم

امروز یه آقایی جلو خانمش ازم تعریف کرد و بهم برخورد

من دوست دارم تو حاشیه باشم ولی انگار بدتره

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منظوری نداشته 😑😑

من کاری به منظورش ندارم

تازه عقد کرده دلمو گذاشتم جای دل خانومش

حالا اگه فرضا من یا خانواده ام یه محسنات اخلاقی داریم نباید که بکنی تو حلق خانمت

من کاری به منظورش ندارم تازه عقد کرده دلمو گذاشتم جای دل خانومش حالا اگه فرضا من یا خانواده ام یه ...

به نظرم ربطی نداره 

خانومش نباید براش مهم باشه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

وای منم چادری و محجبه هستم  یکی از اشناهای همسرم چندوقت پیش خیلی منو بد نگاه کرد اصلا حالمو بد کرد از خودم  واقعا علت این براندازش اونم با ماسک چادر نفهمیدم خیلی خیلی حالم بده شد و ذهنم درگیر .کسی تا حالا انقد بهم بد نگاه نکرده بود 

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

من کاری به منظورش ندارم تازه عقد کرده دلمو گذاشتم جای دل خانومش حالا اگه فرضا من یا خانواده ام یه ...

دقیقا زنش الان چقدر بدش اومده

وای منم چادری و محجبه هستم  یکی از اشناهای همسرم چندوقت پیش خیلی منو بد نگاه کرد اصلا حالمو بد ...

متاسفانه این آقایی که میگم از قبل ازدواجش همش میگفت تو جمع که فلانی خانمت زرنگه خانمت سرسنگینه و...

من‌ گفتم عقد کرده متحول شده

امروز سریع اومد سمتم و بلند گفت خانم فلانی سلام 

بعد تو جمع گفت من تو شب خواستگاریم هم تعریف خانوادتون میکردم بس که خوبید

متاسفانه این آقایی که میگم از قبل ازدواجش همش میگفت تو جمع که فلانی خانمت زرنگه خانمت سرسنگینه و... ...

نه این آدما متحول نمیشن حتی اگه ازدواج کنن .این که جامعه دنیا انقد بد شده که متاهل مجرد رحم نمیکنن حالت تهوع اوره خدا  کمکمون کنه

نه این آدما متحول نمیشن حتی اگه ازدواج کنن .این که جامعه دنیا انقد بد شده که متاهل مجرد رحم نمیکنن ح ...

شاید شما حرف منو درک کنید بعضی نگاه ها و حرفا یه جوریه آدم نمیتونه هضمش کنه 

من خودخوری میکنم بعضی وقتا میگم حتما یه جا کاری کردم که برای مردا جذاب بوده

به شوهرمم بگم فکر میکنه چه خبره

شاید شما حرف منو درک کنید بعضی نگاه ها و حرفا یه جوریه آدم نمیتونه هضمش کنه  من خودخوری میکنم ...

من درک میکنم چون خودم همیشه ساده بودم و واقعا دنبال جلب توجه نبودم خصوصا از بعد ازدواجم .درکتون میکنم خودم بعد اون شب هئیت این اتفاق تا چند وقت بیرون نرفتم هزار بار خدارو شکر کردم شوهرم نگاه این آقا رو ندید اگه میدید چه فکری میکرد ...اصلا تا چند روز درگیر بودم با خودم ..تا این چند شب پیش تو یه گروه هستیم  و واقعا کار برای خانم ها هست  یه عکس دمپایی گزاشتن من گفتم چشممو گرفت خیلی خوشگله همین .آقا یه آقا که مثال مسیول اون کار بود و من اطلاع نداشتم تو گروه  اومد به پی وی که فامیلتون چیه و میخواست سر صحبت باز کنه دیگه من نت قطع کردم .و.دوباره ترجیح دادم هیچ حرکت صحبتی هیچ جا نکنم سکووووت

من درک میکنم چون خودم همیشه ساده بودم و واقعا دنبال جلب توجه نبودم خصوصا از بعد ازدواجم .درکتون میکن ...

و من دوباره درگیر خودم که چه حرفی بود زدی.....سرزنش خودم