ثنا99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3135 عنوان ۰۰۰۰۰ 26 بازدید | 2 پست انقدر عاشقت بودم ک قلبم را میان مشت های مردانه ات گرفتی و محکم کوبیدی بر زمین میدانی؟من موقع شکستن ان قلب عواطف انسانی و احساسم را همانجا جای گذاشتم!تو ادم ماندن نبودی و من ادم ماندن بعد رفتن!!رفتی و با چشمهایت دلبری کردی و با دلت عاشقی...من ماندمو قلبی ک نبود و لبخندی ک اخم شد:) زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻♀️🕳 1400/06/13 | 02:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثنا99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3135 میدانی؟درست است ک وانمود میکنم ک ادمی تلخم و سرد اما شاید باورت نشود زمانی ک تو لبخند میزنی در ذهن من قهقهه می نوازد!:) زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻♀️🕳
ثنا99 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3135 اری درست مانند همان هوای سـرد کـه با نگاهـی ک دو گوی اتشین داشت گرمم کردی و سوزاندیم و من فرار کردم!!اما نمیدانم چه شد که برنگشتم تا اتش نشانت باشم شاید نمیدانستم که تو اتش نگرفته ای شاید هم برنگتم تا نگاه بی تفاوتت را ببینم:) زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻♀️🕳