2777
2789
عنوان

ای وی اف

98 بازدید | 12 پست

سلام،چند ماهیه رویان میرم،ولی احساس میکنم اونجا خیلی دارم زمان رو از دست میدم،خواستم بپرسم به نظرتون کجا برم که واسه IVF خوب باشه،بیمارستان صارم چطوره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله هرچه زودتر خدا یه نی نی تپلی سالم بهت میده

میخوام وقت زایمانم واسه تموم منتظرا دعا کنم چون خودمم پارسال این موقعا منتظر بودم و میدونم درد انتظار چقدر سخته

تیکر تولد گل دخترمه😍
ان شاالله هرچه زودتر خدا یه نی نی تپلی سالم بهت میده میخوام وقت زایمانم واسه تموم منتظرا دعا کنم چو ...

خواهش میکنم واسه منم دعا کنید،سه ساله منتظرم ،خونه اخرم ivf ,امیدوارم نتیجه بگیرم

عزیزم من خیلی جاها رفتم به نظرم ابن سینا از همشون بهتره.

رویان که افتضاحه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
شما چه مدت تحت نظر بودین؟ مشکلتون جی بود ؟بعد از چه مدت نتیجه گرفتین؟

عزیزم من متاسفانه نتونستم بچه دار بشم حدود ۱۳ ساله منتظرم.بارها هم آی وی اف کردم.تو جاهای مختلف مثل ابن سینا،رویان،ابان،گاندی و ...

البته بار اول که ابن سینا انتقال جنین دادم مثبت شد ولی زایمان زودرس کردم.

ولی تعداد زیادی از دوستانم و آشناها دیدم نتیجه گرفتن.جاریم،خواهر جاریم،خواهر شوهرم و... همگی تو ابن سینا بچه دار شدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت