2777
2789
عنوان

در چ حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 45 پست
عکس پروفایلت روزان معصومیه من کوپ اینم کوووووپ همه میگن بهم 

اره. خودشه 

پس خیلی خوشگلی . 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم از خستگی هلاک میشم چون دیشب نخوابیدم و از صبح تا حالا بیرون بودیم ولی پسرم خوابشو کرده هر کار م ...

خدا بهتون سلامتی بده 

مادرا همیشه واسه بچه هاشون فداکاری میکنن

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..

ماهیچه گردنم گرفته بیچارم کرده 

الانم دارم نون و عسل و گردو میخورم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خدا بهتون سلامتی بده  مادرا همیشه واسه بچه هاشون فداکاری میکنن

ممنون سلامت باشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
افرین موافقم باهات اساالله موفق باشی این همه داری زحمت میکشی عزیزم❤️🤚🏻😎

ممنون عزیزم سلامت باشی ❤💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..
ماهیچه گردنم گرفته بیچارم کرده  الانم دارم نون و عسل و گردو میخورم

ماساژ نده بدتر میشه 

نوش جون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..
نه معمولیه هم اون هم من بیشتر جذابتش موی مشکیو لب کوچیکه من ژل لبمو تخلیه کردم که کوچیک کوچیک به نذر ...

اره. من مدتهاست تو اینستا دنبالش میکنم. اوایل کمی معمولی تر بود. بعد که چشم و آبروشون کشید بهتر شد. البته خودش میگه فقط بوتاکس کردم.

لنز می‌ذاره. و.... و در کل خوبه 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

با عرض پوزش اقدام کردیم برا نی نی الانم دراز کشیدم🤦🥰

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
با عرض پوزش اقدام کردیم برا نی نی الانم دراز کشیدم🤦🥰

انشاءالله خدا ی نی نی سالم و صالح بهتون بدع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..

خسته ام دارم به دوستم میگم بشین درس بخون 😢 مگه اینکه خودم رو سرش سخت گیری کنم 😄

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
انشاءالله خدا ی نی نی سالم و صالح بهتون بدع

مرسی از دعای قشنگت گلم💖 انشاالله شماام همیشه موفق باشین

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️