2821
2789
عنوان

خیلی میترسم...

89 بازدید | 2 پست

الانم انقدر گریه کردم نفسم بزور بالا میاد...

سر ی اشتباه کوچیک مسخرع من جدا شدیم بعد دوسالو نیم الان سه ماهه جداییم من یماه طول کشید تا ازش عذرخواهی کنم چون دلمم شکسته بود و سوتفاهماتی پیش اومده بود بیشترین دوری ما ی روز بود و شده بود یکماه، بعدش که عذرخواهی کردم هم برنگشتیم بهم منم نخواستم برگرده و دوماه گذشته و گاهی پیام میده یا زنگ‌ میزنه منم خیلی بندرت گاهی پیام میدم بهش، اما هنوز حتی نگفت بیا ببینمت بااینکه همش میگه هنوزم عاشقتم و دلتنگتم میگه میترسم بازم ببینمت و دوباره ولم کنی خیلی مسخرست...

تولدم نزدیکه تقریبا ی هفته مونده و قسم خوردم اگه روز تولدمم نخواست کنارم باشه کاملا از همه جا بلاکش کنم و صدها عکسمون رو  پاک کنم اما خیلی میترسم، اگه واقعا نخواد ببینتم چی....فکرنکنم بخواد، نابود میشم... با فکر بهشم کور شدم از گریه خیلی میترسم کاش تولدم هیچوقت نیاد  انقدر دلم پر بود و کسیو نداشتم حرف بزنم اینجا نوشتم....ببخشید طولانی شد😔

یمدت پیگیرش نباش آنلاین نشو جواب پیام نده خودتو کنترل کن... چون گفته دوست داره یعنی دوست داره و مطمئنن نگرانت میشه وقتی خبری ازت نباشه رابطتون نزدیکترمیشه مخصوصا ک تولدت نزدیکه.... بخدا توکل کن نذر بکن اینکارو انجام بده مطمئن باش خدا گره از کارت برمیداره آبجی

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز