2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه؟😔

68 بازدید | 6 پست

با یکی از همکلاسیام دوست بودم.ازم خواستگاری کرد.خونواده ها میدونستن.خونوادشو دیدم ولی خودم فعلا شرایط خواستگاری نداشتم

خیلی دوسم داره ولی آدم فراموشکاریه.حتی کوچکترین چیزا رو یادش میره.انگار گیراییش یکم پایینه

حرفای خیلی تکراری میزنه

دیگه برام خسته کننده شده بود

امروز بعد از چند روز بحث و دعوا سر همین موضوعات زنگ زدیم تلفنی صحبت کردیم باهم

گفت دیگه تکرارشون نمیکنه

ولی همین امشب ازم پرسید واسه جهازم تخت خریدم یا نه

در حالی که چندبار بهش گفتم سرویس خواب خریدم حتی عکسشم فرستادم و دنبال روتختی میگشتم

منم اعصابم خورد شد

حس کردم این مسئله تو زندگیمون خیلی دردسرساز میشه

همه چیو تموم کردم

🙁🙁🙁💔

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
هنوز خواستگاری هم نشده شما سرویس خوابتم خریدی!!!🙄🙄🙄

چندساله جهاز میخرم

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان میشه

با تقویت حافظه

اگه عاشقشی برین پیش روانشناس یا روانپزشک چون درمان شدنیه

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.