2777
2789
عنوان

محله

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 60 پست
خب بزن تو دیوار ببین محله هایی که میخوای ولی خیلی سخت پیدا میشه

ببین نمیدونم کدوم محله خوبه و با پولم جوره

تهران رو نمیشناسم

شده میرم بیشتر کار میکنم اجاره رو برسونم ولی جایه خوب باشه 

غرب یعنی کجا؟با این پولم میتونم بگیرم ؟

غرب گرون اونجاها نمی تونی پیدا کنی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیدونم کدوم محله خوبه و با پولم جوره تهران رو نمیشناسم شده میرم بیشتر کار میکنم اجاره رو برس ...

نیرو هوایی تقریبا مرکز تهران ابوذر هم همین طور و با پیروزی اونجاها محله های بدی نداره میتونی پیدا کنی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
غرب که فکر کنم به سمت ازادی به پایین بشه  چون ازادی به بالا گرونه به خصوص سمت پونک و سردار جنگ ...

یک خوابم نمیشه گرفت اونجا؟آزادی به پایین بده؟چندن اونجا؟اسم محله های خوبشو میگی :(

الان به نظرت برای یه دختر مجرد با این پول کجا خوبه ؟

بزار تو دیوار ببین بهت بگم 

نیرو هوایی تقریبا مرکز تهران ابوذر هم همین طور و با پیروزی اونجاها محله های بدی نداره میتونی پیدا کن ...

تو خود نیرو هوایی بگردم ؟تو دیوار منظورمه

تور ور خدا ببخشید زحمتتون میدما به خدا بلد نیستم 

تو خود نیرو هوایی بگردم ؟تو دیوار منظورمه تور ور خدا ببخشید زحمتتون میدما به خدا بلد نیستم 

اره عزیزم بزن نیرو هوایی بعد نبرد و پیروزی هم بزن اینا همه تو یه منطقه هستن محله های اصیل خوبی ولی دز کل خوب و بد همه جا داره

یک خوابم نمیشه گرفت اونجا؟آزادی به پایین بده؟چندن اونجا؟اسم محله های خوبشو میگی :(

نمیدونم راستش اصلا محله های اونجا رو زیاد نمیشناسم 

ولی محله های خوب هم زیاد داره و مردم خوبی زندگی میکنن باید تحقیق کنی ببینی کدوماش خوبه 

اره عزیزم بزن نیرو هوایی بعد نبرد و پیروزی هم بزن اینا همه تو یه منطقه هستن محله های اصیل خوبی ولی د ...

یه طوری باشه پشیمون نشم دیگه :( 

شما خودتون اینجا میگرفتید اگر تو این شراط بودید ؟

خیلییییییییییییییییییییی ممنون کاش قسمت بشه تک تک وقتی که برام گذاشتید رو جبران کنم براتون

اجاره نمیتونی ۵ تومان بدی؟؟ یه جا تو غرب پیدا کردم زده ۷۰ ماهی ۵ ۶۰ متری فول امکانات یه اتاق خواب

اجاره نمیتونی ۵ تومان بدی؟؟ یه جا تو غرب پیدا کردم زده ۷۰ ماهی ۵ ۶۰ متری فول امکانات یه اتاق خواب

چرا میتونم خرجمو کم تر بکنم الان کو میشه ببینمش

ببین من 10 روز دیگه اقدام میکنم برای رفتن بیشتر مهم اینه محله خوب پیدا کنم توش بگردم