2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من موتور سواری بلدم اما سوار نمیشم تو محله مون منو به سرسنگینی و جدی بودن میشناسن😂باغ بریم سوار میشم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
ی همسایه داشتیم بلد بود  زن داداشش می گفت هر وقت می ریم روستامون این خانومه با موتور همه رو می ...

منم میخام بگیرم واقعا سختمه پیاده ماسین رو هم بعد از طرح میتونم تکون بدم که دیگه فایده نداره همه کارهام قبل از ساعت ۴ هستش

خدایاشکرت

من موتور سواری بلدم اما سوار نمیشم تو محله مون منو به سرسنگینی و جدی بودن میشناسن😂باغ بریم سوار میش ...

منم میخام موتور بگیرم برای اینکه کارهام راه بیفته وگرنه نمیخام برم باهاش تفریح 

خدایاشکرت

تن زره؛ ارائه دهنده برترین خدمات بلبرینگ، استپ موتور و اسپیندل موتور اگر به دنبال یک شرکت برتر در زمینه فروش بلبرینگ، استپ موتور و اسپیندل موتور هستید، شرکت تن زره با بیش از ۳۰ سال سابقه درخشان، بهترین گزینه برای شماست. با تکیه بر دانش فنّی بالای تیم متخصص خود، تن زره با ارائه خدمات با کیفیت و قیمت مناسب، از تامین نیازهای شما به بهترین نحو اطمینان حاصل می‌کند.

با تن زره، شما می‌توانید به راحتی به بلبرینگ‌های مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید. همچنین، مجموعه وسیعی از استپ موتور و اسپیندل موتور را به شما ارائه می‌دهد.

این قطعات با کیفیتی بالا و همچنین قیمت مناسب، به شما کمک می‌کنند تا بهترین کارایی را از ماشین‌آلات صنعتی خود بدست آورید. 

با توجه به سابقه درخشان شرکت تن زره، شما می‌توانید به اطمینان کامل از خدمات ارائه شده توسط این شرکت باور داشته باشید.

برای اطلاعات بیشتر درباره خدمات تن زره و قیمت‌های آن، می‌توانید با شماره‌ی تلفن ۰۲۱۳۶۴۱۶۰۹۵ تماس حاصل کنید و یا به وب‌سایت شرکت تن زره مراجعه کنید. در کل، با انتخاب تن زره، شما به یک شرکت با تجربه در زمینه فروش بلبرینگ، استپ موتور و تامین اسپیندل موتور  دسترسی خواهید داشت و می‌توانید بهترین محصولات را با مناسب‌ترین قیمت و با کیفیتی بالا برای ماشین‌آلات خود تهیه کنید برای کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش قطعات، می‌توانید با شماره تلفن ۰۲۱۳۶۴۱۶۰۹۵ تماس حاصل نمایید و یا به وبسایت شرکت تن زره مراجعه کنید.