2789
عنوان

برم یا نرم؟

46 بازدید | 5 پست

قرار بود امروز بریم باغچه ی فامیل.منو و همسر و دخترم.کیکم درست کردم تا جمع و جور کردیم غروب شد.حالا شام گذاشتم میگه میخای بیا بریم بیرون شام بخوریم.یه جای نسبتا خلوت سراغ داریم.برم یا نه؟ توی ذوقم خورد امروز.

چند ماهه روز بیرون رفته بودیم من هر روز باید روشنی هوا رو ببینم😔

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

برو 

همین که شوهرت پیشنهاد داده برین بیرون شام بخورین خودش یک نکته‌مثبت خودت ناراحت نکن 

شبتم برای خودت و همسرت زهر نکن بگین بخنیدن  بعدا همینا خاطره میشه🥰

به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا‌ آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇می‌بخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... می‌سپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿] 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو  همین که شوهرت پیشنهاد داده برین بیرون شام بخورین خودش یک نکته‌مثبت خودت ناراحت نکن  ...

همسرم ک هر جا بگم میبرم .الانم مامانم زنگ زده نرو خطرناکه.بخدا این توصیه ها کلافه میکنه آدمو

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
همسرم ک هر جا بگم میبرم .الانم مامانم زنگ زده نرو خطرناکه.بخدا این توصیه ها کلافه میکنه آدمو

خدا کنه زودتر تموم شه راحت شیم همه کلافه و داغونن😔

به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا‌ آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇می‌بخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... می‌سپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿] 
خدا کنه زودتر تموم شه راحت شیم همه کلافه و داغونن😔

آره بخدا .نرفتم آخرم تموم وسایل رو آماده گذاشتیم پشت در نه اومد توی کار گفتم امروز روزش نیس