2777
2789
عنوان

بی بی چک

101 بازدید | 11 پست

سلام دوستان چندوقتی سرگیجه وحالت تهوع دارم تاریخ پریود ۲۷شهریور ..بی بی چک زدم الان به خط باریک باریک کنار خط پررنگ افتاد خواهش میکنم اگر تجربه ای دارین بگین بی بی چکش اشتباه نیس.الان عکسشم میزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک خرابه.شما الان تازه از تخمک گذاریت گذاشته هنوز بدنت نمیدونه حامله ای یا نه بی بی چک بدونه😶😶😶

یه کم مطالعه داشته باش دوست من

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
عزیزم من میدونم ولی میترسم نکنه حامله باشم گفتم شاید کسی تجربه ای داره

اخه وسط سیکل چطوری باردار باشی که حالت تهوعم داری؟

تلقین عزیزم

شما تازه۱۵روز دیگه موعدته

اخه وسط سیکل چطوری باردار باشی که حالت تهوعم داری؟ تلقین عزیزم شما تازه۱۵روز دیگه موعدته

خداکنه پسرم یکسالشه چندوقته حالت تهوع وسردردای وحشتناکی دارم کرونا هم ندارم.فردامیرم دکتر گفتم بزار قبلش بی بی چک بزنم ولی الان اینجوری شد خیلی ترسیدم

خداکنه پسرم یکسالشه چندوقته حالت تهوع وسردردای وحشتناکی دارم کرونا هم ندارم.فردامیرم دکتر گفتم بزار ...

کاش زمان میرفت عقب من 

بعداز پسرم زود یکی دیگه میاوردم

راحت همبازی میشدن 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خداکنه پسرم یکسالشه چندوقته حالت تهوع وسردردای وحشتناکی دارم کرونا هم ندارم.فردامیرم دکتر گفتم بزار ...

نه خط تی جاش اونجا نیست اصلا

حتما ضعف داری.امپول و قرص تقویتی استفاده کن

عزیزم منم دوتا پسردارم اولی ۵سالشه دومی یکسال .دیگ نمیخوام

خدا حفظشون کنه گلم 

فک کردم یکی داری😍 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘