خب بذار محبوب و معروف باشن یا بتازونن چی گیرشون میاد مگه اینفلوئنسرن که پول به جیب بزنن
🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚♂️ 🌱تنها راهی که میشود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که میشود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که میشود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
این استارتر تاپیک میزنن و به اناتا و فریما و کاپ کیک میگن شما شاخ سایت هستید و باید بیرون بشید