2777
2789
عنوان

چرا من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌ذارم میگن بذار با تو بمونه

اشتباه میکنی وظیفه پدرشه و بعد پدر شوهر مادر شوهرت.اگه نمیکنن فقط در حد زمان دادگاه اونم که میگم در راه خدا اینکار کنی بچه مسئولیت داره باور کن خونه پدر مادرش انگشتش قطع بشه زیاد چیزی نمیگن ولی خونه تو خار تو انگشتش رفت همین مادر شوهر پدر شوهر برادر شوهرت حریفشون نمیشی.دلت میخواد ثواب کنی پاشو برو بهزیستی خدمت کن رایگان یا برو سرای سالمندان کمک کن 

یجورایی میترسم ناراحت بشن

اونا باید بترسن شما ناراحت بشی وقتی اونا ب تو فکر نمیکنن تو به بقیه فکر میکنی.وقتی حتی خود پدر شوهر مادر شوهرت نمیپذیرن تو کاسه داغتر از آش نشو بگو بزارنش مهد من از عواقب و مسئولیت اون بچه دل میزنم 

دلم برا بچه کبابه که نه مامانش نگهش میداره نه باباش دادن به زن عموش که اونم اینجا تاپیک زده از شرش خ ...

تو بحث طلاق همیشه بیشترین آسیب رو بچه ها میبینن. من میشناسم کسی رو که سنش کمتر از این بچه بوده. پدر و مادر جدا شدن. نه پدره خواستش نه مادره. نه اقوام  بچه رو وسط خیابون ول کردن 

بچه که چه عرض کنم شیطون بلا هر کاری بگی ازش برمیاد

ببین بچه شیطون سخته من بچم آرومه میبینی آسیب میبینه خیلی حواسم هست مثلا زانوش یکم کبوده دستش یکم کبوده با دوچرخه آروم میره میخوره زمین کبود میشه با اینکع بچه من خیلی خیلی آرومه اگه ببینی میفهمی چی میگم ۴ سالشه بچه بزرگتر میشه شیطون تر میشه من باشم چنبن کاری نمیکنم پدرش که بچشه نگهش داره

تو بحث طلاق همیشه بیشترین آسیب رو بچه ها میبینن. من میشناسم کسی رو که سنش کمتر از این بچه بوده. پدر ...

ارع یکی از رفیقای من بچه طلاقیه نه مامانش نگهش میداره نه باباش نه اقوام هر از گاهی میاد تبریز بعد میره شهرک پیش ننش از صبح تا شب بیرونه خوانوادمم فهمیدن میگن با اون نگرد🤦🏻‍♀️دختر بدی نیست فقط زیاد تمایل به پسر بودن داره لباس پسرونه میپوشه بدون ارایش با پسرا دعوا میکنه 😑