2821
2789
به روانپزشکه بگو عاشقشی خودش درمانت میکنه

اول روانپزشکم همون بود.ولی دیگه حاضر نشد درمانم کنه و گفت همه وقت هام پره.با این وجود که خبر نداره من دوسش دارم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی میگی دوست پسر پیدا کنم؟

ایشون گفتن دوست جنسیتشو نگفتن

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
کی گفت پسر دختر خوب میگم دخترای هم سن خودت 

هیچ کدومشون به درد نمی خورن.یه دوست ارم که اولش خوب بهم گوش می داد ولی الان اصلا درکم نمی کنه و مدام دعوا می کنیم.

یعنی میگی دوست پسر پیدا کنم؟

عزیزم من دانشحوی روانشناسیم اولین چیزی که بهمون گفتن اینه ممکنه بیمار علاقه مند بشه بهمون و این خیلی خطرناکه البته این عشق نیس و کاذبه  چون ایشون با بقیه فرق داشته و بهت توجه کرده اینطور شدی البته تو سن حساسیم هستی عادیه سعی کن یاد بگیری احساساتتو کنترل کنی کم کم درست میشه و از سرت میپره

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز