2821
2789
عنوان

دخترای سینگل

417 بازدید | 19 پست

اکثر نداریم کمن 

ولی شما چطورین مثل من بهتون تعنه میزنن که سنگین فلان تک پری و من به خاطر مغرور بودن جواب های دندون شکنی میدم کلا خصوصیات هر دختر مغرور بودن دارم شماهم میتونی بگین 

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  

سینگل بودن چه حسی داره براتون   

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اتفاقا راحتم 

چون مجبور نیستم مراقب کسی باشم.فقط فکر و ذهنم پیش و خودمه و اون قبلیه...

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
والا اطراف من همه سینگلن😂😂

من به شخصه کلا داعمیشم سینگل بودنو دوس دارم در حقیقت تنهایی دوس دارم 

تو جامعه خیانت زیاده.... 

برای همین سخت میشه اعتماد کرد و شاید کلا اعتماد نکرد 

چیز خاصی نمیگن..ینی  ب کسی اجازه نمیدم ب سبک زندگیم طعنه بزنه.

نه من اطرافیانم میگن خیلی مغروری مثلا پسری بخواد توهین کنه خیلی بد باهاش رفتار میکنم(مثلا بخواد در مورد چیزی بحث کنه)بعضی وقتا هم بی خیال رد میشم 

من حوصله مردا رو ندارم همشون فقط برا رابطه میان جلو بیکارم برا خودم دردسر درست کنم

اره واقا من بدم میاد