2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم

513 بازدید | 9 پست

دیشب تا ۴صبح بیدار بودم خیلی گریه کردم صبح بیدار شدم دیدم چشم چپم خیلی درد میکنه اصلا نمیتونم‌پلک بزنم الان نگرانم خیلی هرچی استراحت کردم دیدم خوب نشد کسی میدونه چرا اینجوری میشه  ظاهرش هم قرمز نشده 

جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

خوب میش نگران نباش

واقعا عزیزم خیلی درد میکنه نیمتونم پلک بزنم 

جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو پلکت قرمز نیس؟

نه اصلا هیچی 

واقعا عزیزم خیلی درد میکنه نیمتونم پلک بزنم 

خب گلی داری میگی کلی گریه کردی طبیعیه ک درد بکنه 

شما یه پارچه بردار ک حجمش زیاد باشه با اتو گرمش کن ک خیلی نسوزونه بعد اروم بزار روی چشمات ک گرم شع

چرا عزیزم گریه کردی؟ 😭☹️

عزیز دلم❤❤💋💋 خواهر زاده ام بیمارستان بود اینقد دکتر ها ترسوندن که تا صبح گریه کردم

الهی ☹️... الان خوب شدن ایشالله؟ 

ممنونم عزیزم اره خداروشکر ❤❤