2777
2789
عنوان

مشکل یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 36 پست
آبسه چیه؟

اگه یبوست داشته باشی و باعث خونریزی بشه اون تجمع عفونت میکنه و باعث ابسه میشه که راهشم فقط عمله و اگه خوب نشه باعث فیستول میشه یه پروسه سخت درمانی

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوری بودم کلی هم همورویید و شقاق و مکافات

15 سال یبوست مزمن

و افزایش وزن بخاطر اینکه دفع نداشتم

تا اینکه یه دکتر بهم پودر پیدرولاکس داد 

گفت هر 8ساعت 2قاشق توی آب حل کن بخور

ولی من یه بسته 70 گرمیشو توی یه بطری یه لیتری آب حل میکنم میزارم یخچالو هراز گاهی یه لیوان ازش میخورم

واقعا دیگه یبوست ندارم

"برایش نجنگیدم" این جمله آخر مرا میکشد
منم همینجوری بودم کلی هم همورویید و شقاق و مکافات 15 سال یبوست مزمن و افزایش وزن بخاطر اینکه دفع ن ...

پیدرولاکس که روده رو تنبل میکنه نخور زیاد.فقط ملین میکنه درمان نمیکنه که.الان جواب میگیری ولی سنت بره بالا پرزهای معدت از بین میره دیگه پیدرولاکسم خوبت نمیکنه.منم پیدرولاکس میخوردم ولی درمان نشد فقط ملین میکرد شکممو

خب بهت راهکار و دارو نداد ؟  حتما درمانش کن  خیلی بده من خودمم درگیرشم

اره داد .دارو نداد برنامه غذایی داد بهم به امید خدا نتیجه بگیرم خسته شدم اخه من درگیر ابسه مقعدی شدم .ابسه درمان نشه میشه فیستول.فیستولم خیلی عمل سختیه بی اختیار مدفوع میاره.

آره هر کدوم مشکل دیگه ای ایجاد میکنه  برنامه غذایی ت چجوریه گلم

والا کلا گوشت مرغ صنعتی و گوساله و ماهی رو حذف کرد بجاش فقط گوشت مرغهای محلی بلدرچین و بقلمون و گوشت گوسفندی و میگو

لبنیات حذف

فستفود حذف 

نوشابه دلستر حذف

فقط از روغن محلی زرد روغن ارده 

خیلی زیاده بخوام بگم

والا کلا گوشت مرغ صنعتی و گوساله و ماهی رو حذف کرد بجاش فقط گوشت مرغهای محلی بلدرچین و بقلمون و گوشت ...

حالا جدا از اینا من شنیدم نوره سودا زای قویه هست  اگه تونستی استفاده کن  چونکه رعایت مواد غذایی یه خورده سخته شاید دقیق نتونی  البته بشه خیلی خوبه

والا کلا گوشت مرغ صنعتی و گوساله و ماهی رو حذف کرد بجاش فقط گوشت مرغهای محلی بلدرچین و بقلمون و گوشت ...

منم یبوست مزمن داشتم ولی تو اینستا یه کامنت خوندم که با غذاتون کاهو بخورین با روغن زیتون خیلی خوبه چند وقتی خوردم خوب شدم دیگه هرروز میخورم فعالیتم دارم هر روز نیم ساعت پیاده روی

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
پیدرولاکس که روده رو تنبل میکنه نخور زیاد.فقط ملین میکنه درمان نمیکنه که.الان جواب میگیری ولی سنت بر ...

آخه دکتر بهم داد

گفت بی ضرره

بدون پیدرولاکس اصلا نمیتونم دسشویی کنم

"برایش نجنگیدم" این جمله آخر مرا میکشد
منم مامانم خودش تو خونه نون میپیزه ولی مشکل از آرده گلم  من الان یه ماهه نان ترک کردم و بذر کت ...

برای من نوشته ارد طبیعی .ننوشته که نخورم.نون جو و نون ارد گندم طبیعی دارم