2777
2789
عنوان

۴۰ نفر بیان

81 بازدید | 14 پست

بچه ها خواهش میکنم نفری یه سوره حمد برام بخونید یه دختر دارم ده روز دیگه اقدام میکنم واسه بچه دوم از خدا بخاید یه پسر سالم صالح بده بهم .. ۴۰ نفر باشید دعا زودتر میگیره😔😔😔😔😔

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@منتظرظهور     @وارششششش     @نیلی_83    

ان شالله خدا یه پسر سالم بهت بده روایت داریم اگه نیت کنی که پسر دار بشی اسمشو بزاری محمد بچه ات پسر میشه سوره حمدم میخونم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
ان شالله خدا یه پسر سالم بهت بده روایت داریم اگه نیت کنی که پسر دار بشی اسمشو بزاری محمد بچه ات پسر ...

مرسی عزیزم .. اره نذر کردم بزارم محمد ، دعام کن خدا ی محمد کوچولو بده بهم😔😔

دعات می کنم عزیزم تا روزی که به حاجتت برسی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
دعات می کنم عزیزم تا روزی که به حاجتت برسی

مرسی عزیزم ،، ان شالله حاجت روا شم خبرشو ب تو و خواهرت میدم 

مرسی عزیزم ،، ان شالله حاجت روا شم خبرشو ب تو و خواهرت میدم 

عزیزمی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

سلام وقتتون بخیر 

دیگه اکسپت نکردین تو این تاپیکتون کامنت میذارم

منم تو ختم زیارت عاشودای تاپیک نیلی جان هستم 

عزیزم به نیت حاجت روایی شما مهربانو جان زیارت عاشورا رو خوندم و لعن و سلام رو هرکدومو ۱۰۰بار گفتم 🤲 و سه تا صلوات فرستادم و ۱۴تا امن یجیب خوندم و باسه تا صلوات راهی درگاه حق کردم الهی که مورد قبول خدا و امام حسین واقع بشه و شما به حاجت دلتون برسین ❤ ان شاءالله که خیلی زود به حاجت دلتون برسین آمین❤

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ كُنْ فَیَكُونُ (یس، 82عبارت «کن فیکون» به معنای «باش، پس می شود»خداوند هرگاه اراده بودن چیزی را کرده است آن چیز به وجود آمده است.
سلام وقتتون بخیر  دیگه اکسپت نکردین تو این تاپیکتون کامنت میذارم منم تو ختم زیارت عاشودای تاپ ...

سلام گلم ،، چیزی نگفتید منم نشناختم ،، ببخش عزیزم .. ممنونم از لطف بزرگی ک کردی ،، واقعا محتاج دعام .. ان شالله هرچی میخای خدا بده بهت مهربونم ..

سلام گلم ،، چیزی نگفتید منم نشناختم ،، ببخش عزیزم .. ممنونم از لطف بزرگی ک کردی ،، واقعا محتاج دعام ...

خوااش میکنم عزیزم♥️ان شاءالله که خیلی زود بگی که حاجت روا شدی ♥️ممنونم که دعام کردی واقعا به دعا احتیاج دارم♥️

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ كُنْ فَیَكُونُ (یس، 82عبارت «کن فیکون» به معنای «باش، پس می شود»خداوند هرگاه اراده بودن چیزی را کرده است آن چیز به وجود آمده است.