2777
2789
عنوان

طلاق

182 بازدید | 17 پست

سلام چقد دلم میخاد طلاق بگیرم نه بچه میخام نه زندگی نه حتی این شوخر بیشعورو 

انگار نه انگار زنده س 

انگار نه انگار زن داره بچه داره 

چرا باید سوخت و ساخت واقعا 

کسی راه حلی داره بتونم مخشو بزنم توافقی جداشم 

لطفا نصیحت نکنید چون شرایط دیگران نمیشه درک کرد 

قضاوتم نکنید 

فقط بدونید ادم دم دمی مزاج و رفیق باز و هرچی درمیاره همین امروز میخوره و خرج میکنه میگه کی فردا زنده کی مرده پولاشو خرج رفیق و اقوامش میکنه قرض میده بهشون بعدشم الله اعلم که بتونه نقد کنه یا نه به من چیزی نمیگه همیشه دروغ میگه یه روده راست نداره 

اوف ببخشید خستتون کردم دلم پره کسیو ندارم باهاش حرف بزنم نه رفیقی نه خانواده ای نه پشتوانه ای 

لطفا کمک کنید 

همه ی اینا ب کنار با مرد دروغگو نمیشه زندگی کرد واقعا

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه ی اینا ب کنار با مرد دروغگو نمیشه زندگی کرد واقعا

دلم میخاد برم یجایی که هیچکدومشونو نبینم نه خودش نه خانوادش همشون عینهو همن اونا اگه درست بودن بچشونم درست بود پدرش هم دروغگو و بددهن 

هر چی پا رو سن میذاره درست عین باباش میشه متنفرم از همشون

اگه زنی بخاطر دروغگو بودن و اذیت و بداخلاق بودن شوهرش بره دادگاه تقاضای طلاق کنه دیگه مهریه و ایناش ...

مهریه بخوره تو سرش من میگم گور نداره کفن داشته باشه 

فقط طلاق میخام بره پی کارش بالاخره که ازدواج میکنه بخاطر بچه هاش بعد میفهمه زن چیه مگه همه بسازن 

یه دلیلی باید برای طلاق بیاری  دادگاه دلیل میخاد وگرنه رد میشه

دلیل رو میگن یا باید خونه نداشته باشه یا معتاد کارتون خواب باشه یا شغل نداشته باشه ... وقتی یه مردی اینارو نداشته باشه ولی مدام همسرشو اذیت و آزار بده بخاطر خانوادش به زنش فوش بده وکلی ناراحتی عاطفی دیگه که دادگاه قبول نمیکنه باید توافقی جدا شن؟ تو طلاق توافقی زن حق و حقوقی نداره؟

یه دلیلی باید برای طلاق بیاری  دادگاه دلیل میخاد وگرنه رد میشه

هم معتاده هم تعادل روحی نداره 

میتونم ثابت کنم ولی دوندگی داره پول باید خرج کنم من ندارم 

نمیذاره برم بیرون 

نمیذاره کار کنم میترسه مستقل شم 

متکی بخودش همش