2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا چ آدمیه 🙄

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
این اصن آدم بیشعورو بلوف زنیه جایزه دروغگو ترین بلاگرو باید بدن به این همش میخواد بگه من تو سطح بین ...

اصن فک نمیکردم بشینه بخونه کامنتارو 

خب انقد از مردم بالارفته و خودشو بالاکشیده

یبارم رایگان واسه کسب و کارا تبلیغات کنه خیلی خسیسه

پارسال به احترام دو جنسه ها رفت تو جشنشون شرکت کرد و رقصید گفت باید به همه ی عقاید احترام بزاریم . بعد روز تاسوعا با دوستاش جمع شدن رقصیدن ، گفتیم چرا احترام نمیذاری گفت من به شما میگم چرا حجاب دارین که الان شما به من گیر میدین هر کس یه مدلیه .

هر کس،بهش گفت تو نونت رو از بلگری داری اونم بیشتر فالورهات فازسی زبانن پس،باید احترام بزاری همه رو بلاک کرد 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
پارسال به احترام دو جنسه ها رفت تو جشنشون شرکت کرد و رقصید گفت باید به همه ی عقاید احترام بزاریم . ب ...

خداروشکر کم کم داره دستشون رو میشه واسه همه و طرفداراشو از دس میده

پارسال به احترام دو جنسه ها رفت تو جشنشون شرکت کرد و رقصید گفت باید به همه ی عقاید احترام بزاریم . ب ...

دقیقا

بیشتر فالوراش مسلمون هستن پس باید احترام بذاره 

ولی انگار دشمنی دارن 😊

خب راس گفته دیگه 

شما مثل اینکه معنی احترام به عقاید رو اشتباه متوجه شدی

احترام به عقاید یعنی اگه اون به محرم اعتقادی نداره شما نباید بری بگی چرا داری تو این روز میرقصی

هیچ کس مجبور نیس جوری که شما میخوای رفتارکنه

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂