2777
2789
عنوان

گوشت تلخ😒

284 بازدید | 7 پست

شوهرم از صب داره تی وی رحیم پور ازغدی میبینه که صداش رو مخ منه

بعد الان من تو اتاق اهنگ گوگوش داشت میخوند داشتم اتاقو جم میکردم، 

یه کاره اومده گوشیمو برداشته میگه اه این چیه، میزنه اهنگ بعدی. 

انقد بدم میاد ازش. 

دیشب قبل خواب بهش میگم شنبه دو کیلو بادوم و کشمش بخرم پست کنم برا بابام. 

میگه بگو همونجا بخره راحتتره. 

بابام سرطان روده داره تازه شیمی درمانش تموم شده چندبار بهم گفته برام بخر بفرست. پولشم گفته میده، 

ولی بنظرتون دومادش براش اندازه 200 تومن خرید کنه واقعا خیلی کار شاقیه؟! 

با داماد چیکار داری 

خودت بخر😚 اگر نخریدی و اون باید بخرہ محکم برخورد کن

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عموی منم داشت با تقویت کردن خودش خوب شد😚

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
چ شوهرای نوبری دارین .  واقعا من پدر مادرم هرچی نیاز داشته باشن باید ب کله تهیه کنه پولش ...

خیلی نکبته، 

دیشب به شوخی و خنده گفت ولی دیگه حرفشم نمیزنه... 

من تازه کارمو شروع کرده م. 

وقتی کارم بگیره و درامد خودمو داشته باشم دیگه نگاهشم نمیکنم

خودم وقتی پول ندارم چطوری بخرم🤕 خاک بر سرم ینی ها

دور از جون محکم بھش بگو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز