2777
2789
عنوان

بچه هاا کمککک

63 بازدید | 14 پست

یکی از فامیلا حدود ۳۳ ۳۴ روز پیش کرونا گرفته بود

الان یه مشکلی پیش اومده داره میاد خونه ماااا🤢🤢

البته چند روز پیش گفت آزمایشم منفی شده الااان 

نمیدونم راس میگفت یا نهه

هر وقتم بیاد روبوسی میخواددد

توورووخداا بگین چ غلطی کنم مننننن

میترسمممم تورووخداا بگینننن

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا خب روبوسی نگیرید  بافاصله بشینید  ماسک هم بزن

حالیش نیست روبوسی میخواد همیشههههه به زور میچسبه به ادممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر چقدرم میگیم کروناس میگه ن من بوس میخوام😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
با اجازه استارتر خانمها لینک گروه چله ناد علی۲ حتما شرکت کنید انشالله حاجت روا بشید https://chat. ...

مرسی گل دستت دردنکنهه

از همه ایمن تر الان همون فرده😂😂  حتما تا حالا منفی شده  و تا یک ماه حداقل کرونا نمیگیر ...

نکنه خالی بسته آزمایشش منفی نشده؟؟؟؟؟

البته از طرفی هم دیشب رفته بود خونه خواهرش اینا که بچه شیرخوار دارن

یعنی مطمئن بوده که منفیه که رفته خونشون؟؟؟

عزیزم والا که الان ایشون دیگه ناقل نیستن. نهایتا 21 روز ویروس توو بدنشون بوده. دوما خیلی راحت ماسک ب ...

عزیزم میدونی من از چی میترسم؟؟؟؟

اینکه نکنه هنوز خدای نکرده ناقل باشه....

نکنه هنوز ویروس به صورت خفیف توی بدنش وجود داشته باشه🤢

نکنه خالی بسته آزمایشش منفی نشده؟؟؟؟؟ البته از طرفی هم دیشب رفته بود خونه خواهرش اینا که بچه شیرخوا ...

مطمین باش منفی شده 

چون علایم دیگه نداره و یک ماه گذشته

من همسرم روز ٢١ تستش مثبت شد ولی دکتر گفت دیگه ناقل نیست چون ویروس مرده توی بدنش تست رو مثبت کرده 

من از سه چهار تا دکتر پرسیدم بعد ١۴ روز برم سرکار ؟ نمی‌خواستم مدیون کسی باشم همه گفتن برو 

بعد یک ماه بدون علایم خیالت راحت باشه اون مثبت نیست 

بعد یک ماه هم من توی قسمت کرونایی بیمارستان همراه مادرم بودم دکتر گفت نمیگیری واقعا هم نگرفتم در صورتی که مستقیم با کرونایی ها بودم

نگران نباش عزیزم  هرچند کارشون درست نیست ولی استرس نداشته باش حتما منفی شده تا حالا

انشاالله همین باشه که میگیی😭😭😭😭

بخدا نگران خودم نیستم نگران مامان بابامم😭😭😭

مطمین باش منفی شده  چون علایم دیگه نداره و یک ماه گذشته من همسرم روز ٢١ تستش مثبت شد ولی دکتر ...

عههه پس اینجوووریههه🥲🥲🥲🥲

با دیده بوسی و بغل هم منتقل نمیشه انشاالله نه؟؟؟؟😭😭😭😭