2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

104 بازدید | 6 پست

سلام‌بچه ها من میخوام از این‌ماه سکه پارسیان بخرم راسته که میگن از ۱۵۰ ب بالا هست الان من ۲۰۰تمن پس انداز دارم این ماه ولی خب بعضی ماه ها پس اندازم تا ۱تومنم میشه با این ۲۰۰تومن میتونم چیزی بخرم

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کمترینش ۵۰ سوته که نهایت ۷۵ پولشه

حالا بعضی جاها ۵۰ ندارن ۱۰۰ دارن که ۱۳۰ پولشه 

ولی بنظرم پارسیان نخر موقع فروش مثلا اونیرو که ۱۳۰ خریدی ۱۰۰ ازت برمیدارن ضرر میده

ربع سکه بخر یا سکه یک گرمی پس انداز کن چندماه بعد بخر

عزیزم کمترینش ۵۰ سوته که نهایت ۷۵ پولشه حالا بعضی جاها ۵۰ ندارن ۱۰۰ دارن که ۱۳۰ پولشه  ولی بن ...

عزیزم خیلی خیلی ممنون از راهنمایت الان قیمت امروز ربع سکه چقده میشه بگید؟بعد اینایی که میگن ما تا ۱۰۰تومن هم‌جم میکنیم فورا میدیم سکه میخریم منظورشون همون سکه پارسیانه؟و یک سوال دیگه همه طلافروشیا از این پارسیان و ربع سکه هارودارن؟

عزیزم خیلی خیلی ممنون از راهنمایت الان قیمت امروز ربع سکه چقده میشه بگید؟بعد اینایی که میگن ما تا ۱۰ ...

بله عزیزم سکه پارسیانه،بیشتریا دارن،من خودم از ۱۰۰سوت خریدم تا ۳۰۰ سوت،یک گرم سکه پارسیان داشتم که ۱۴۰۰ پول خریدش شد وموقع فروش یه تومن فروختم

لینک سایتی که آمار لحظه ای طلا و سکه رو میذاره الان براتون میذارمhttps://www.tgju.org/

بله عزیزم سکه پارسیانه،بیشتریا دارن،من خودم از ۱۰۰سوت خریدم تا ۳۰۰ سوت،یک گرم سکه پارسیان داشتم که ۱ ...

مرسی عزیزم  خیلی راهنمایت عالی بود