2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

104 بازدید | 6 پست

سلام‌بچه ها من میخوام از این‌ماه سکه پارسیان بخرم راسته که میگن از ۱۵۰ ب بالا هست الان من ۲۰۰تمن پس انداز دارم این ماه ولی خب بعضی ماه ها پس اندازم تا ۱تومنم میشه با این ۲۰۰تومن میتونم چیزی بخرم

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم کمترینش ۵۰ سوته که نهایت ۷۵ پولشه

حالا بعضی جاها ۵۰ ندارن ۱۰۰ دارن که ۱۳۰ پولشه 

ولی بنظرم پارسیان نخر موقع فروش مثلا اونیرو که ۱۳۰ خریدی ۱۰۰ ازت برمیدارن ضرر میده

ربع سکه بخر یا سکه یک گرمی پس انداز کن چندماه بعد بخر

عزیزم کمترینش ۵۰ سوته که نهایت ۷۵ پولشه حالا بعضی جاها ۵۰ ندارن ۱۰۰ دارن که ۱۳۰ پولشه  ولی بن ...

عزیزم خیلی خیلی ممنون از راهنمایت الان قیمت امروز ربع سکه چقده میشه بگید؟بعد اینایی که میگن ما تا ۱۰۰تومن هم‌جم میکنیم فورا میدیم سکه میخریم منظورشون همون سکه پارسیانه؟و یک سوال دیگه همه طلافروشیا از این پارسیان و ربع سکه هارودارن؟

عزیزم خیلی خیلی ممنون از راهنمایت الان قیمت امروز ربع سکه چقده میشه بگید؟بعد اینایی که میگن ما تا ۱۰ ...

بله عزیزم سکه پارسیانه،بیشتریا دارن،من خودم از ۱۰۰سوت خریدم تا ۳۰۰ سوت،یک گرم سکه پارسیان داشتم که ۱۴۰۰ پول خریدش شد وموقع فروش یه تومن فروختم

لینک سایتی که آمار لحظه ای طلا و سکه رو میذاره الان براتون میذارمhttps://www.tgju.org/

بله عزیزم سکه پارسیانه،بیشتریا دارن،من خودم از ۱۰۰سوت خریدم تا ۳۰۰ سوت،یک گرم سکه پارسیان داشتم که ۱ ...

مرسی عزیزم  خیلی راهنمایت عالی بود