2777
2789

آشپزخونه جلوتر از هال افتاده و یه پنجره با عرض ۳متر خورده زیرشم کابینته الان این پنجره که داخل آشپزخونس برا هال کافیه؟

چون هال دیگه پنجره نداره نورش قراره از پنجره  آشپزخونه تامین بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساخته شده فقط الان تازه قسمت پنجرشو درست کردن گفتم اگه نورگیریش کمه بگم تخریب کنن یه نیم متر بش اضاف ...

خوب اگه به آشپزخونه ومدلش مشکلی پیش نمیاد بیشتر کنین اما اگه پنجره طرف هال باشه بازم خوبه

خوب اگه به آشپزخونه ومدلش مشکلی پیش نمیاد بیشتر کنین اما اگه پنجره طرف هال باشه بازم خوبه

فک نکنم مشکلی باشه فقط بنا قبول نکرده بوده هنوزم علتشو نمیدونم خودش ۳زده بود

اگه هال پنجره خور میشد در اون نقشه فقط یه دونه اتاق داشتیم الان با این نقشه ۲تا اتاق خواب داریم

من خیلی از خونه های تاریک بدم میاد فک کنم مال خودمم همین بشه مرسی که  اومدی نظر دادی

می تونین هال تون رو کناف بزنین تا نور پردازیش زیاد بشه .یا توشهر  ماواسه خونه های شمالی از سقف هال پنجره می ذارن ولی به نظرم کناف بهتره

می تونین هال تون رو کناف بزنین تا نور پردازیش زیاد بشه .یا توشهر  ماواسه خونه های شمالی از سقف ...

شما کجا هستین؟

یه بار به همسرم گفتم از سقف هال پنجره بزن گفتش اینجا نمیشه و چسب قوی میخواد و فلان و بهانه ...گفت تو خارج اینجوری میکنن

شما کجا هستین؟ یه بار به همسرم گفتم از سقف هال پنجره بزن گفتش اینجا نمیشه و چسب قوی میخواد و فلان و ...

عیب نداره اگه شرایطش سخته .ما از شهرهای آذربایجانیم خونه های شمالی که فقط از یه سمت روشنایی دارند ۹۹ درصد پنجره از سقف می ذارن یه جای سقف رو باز می ذارن ودورشو با آهن چهارچوب می ذارن وپنجره .