2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بایستی ۶ ام پری میشدم ولی هنو نشدم نمیدونم بزنم یا نه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چقدر دلم برای بی بی چک تنگ شده

عزیزم مشکلت چیه که باردارنمیشی؟ ای وی اف کردی؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
منم بایستی ۶ ام پری میشدم ولی هنو نشدم نمیدونم بزنم یا نه

بزنین دیگه الانا نشون میده، من دو روز بعد موعدم پررنگ نشون داد

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
هیچی بیخیال🖤

معذرت میخوام قصد ناراحت کردنت رو نداشتم

من  هر دوبارش قبل از موعدم فهمیدم چون به شدت دل درد و کمر درد  میگرفتم  هنوز چند روز ...

با اجازه اسی

من از بعد از اقدام  تا الان که ۳ شب گذشته پایین دلم درد می کنه گاهی به پهلوی چپم می زنه.گاهی انگار یه چیزی توی دلم هست  اینها یعنی چی؟؟

خیلی وقته تو سایت میبینمت اخه چرا هیچی از مشکلت نمیگی یعنی به هیچ وجه باردار نمیشی؟ بعصی وقتا به ...

کاش مشکلم بچه بود

یعنی یه زمانی بود

ولی نمیدونم ناشکری کردم خدا برام بدترش کرد

توروخدا یه وقت ناشکری نکنی

ان شاءالله زود بچه دار بشس

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
معذرت میخوام قصد ناراحت کردنت رو نداشتم

عزیزدلم لازم به عذرخواهی نیست

شما منو ببخش گلم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز