2777
2789
عنوان

بچه ها موهاممم😭😭😭بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 40 پست
اسپره دوفاز مارال سبز رنگ روی موی نم دار.فقط مارال ها.‌نه مارک دیگه ای تضمینی موهاتو ابریشم میکنه. ...

گلم دقیقا برم بگم چی بده قشنگ بگو 😄😗

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازبچگی تاالان که ۳۵سالمه فقط شوره وخارش پوست سرداشتم ،اینقدرضدشوره زدم موهام داغونه

من نمیدونم چیکار کنم

بچگی موهام عالی بود 

از 20 سالگی یه بعد شوره و حالا خارش و ریزش موهای شدید

نمیدونم اینکه کبدم چربه بهش ربط داره

منم همون روغنارو میگم

چرا بدتر میکنه ؟اخه از آشناها موهاشو پرسیدم خیلی قشنگ بود گف ازاینا استفاده میکنم هفته ای دوبار

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
من نمیدونم چیکار کنم بچگی موهام عالی بود  از 20 سالگی یه بعد شوره و حالا خارش و ریزش موهای شد ...

آب کم میخوری ؟ کبدمنم چربه ،البته ازبچگی که چرب نبود،من خیلی وقته مشکلم اینه ☹

فقط خدا
چرا بدتر میکنه ؟اخه از آشناها موهاشو پرسیدم خیلی قشنگ بود گف ازاینا استفاده میکنم هفته ای دوبار

وقتی موهات ریزش داره با چرب کردن کف سرت بدتر میشه و ریزشش رو بیشتر میکنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
عزیزم شما از کجا میخری

عزیزم من الان نمیخرم کن از بچگی استفادع میکردم تا 17سالگی مامانم از داروخانه تهیه میکرد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

یعنی تو داروخانه اصلش هست؟

اصلش فک نکنم باید از روغن‌گیری بگیری 

اون قدیم واقعا محصولات فرق داشت

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اره الان فکر نکنم اصلش بدن روغن گیری کجاست؟میشه راهنماییم کنی ژینا

روغن گیری 

خب من شهر شمارو نمیشناسم 

مثلا تو شهر خودم میدونم کجاس فداتشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز