2777
2789
عنوان

اون خانومه ک گف اینستا خرید کرده

332 بازدید | 20 پست

منم دیروز یه پیجی دیدم قیمتاش خوب بود رضایتای مردمم دیدم گفتم خرید کنم 

دیروز پول واریز کردم 

قرار شد ۳تا۵ روز دیگه بدستم برسه 

حالا شما گفتین کامنتارو ببنده فیکه کلاهبرداره 

الان دیدم پیجی ک سفارش دادم کامنتاش بسته س یعنی پول منم خوردن 😐😐

botic_roya

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه احساسي داري از اينك حالا تو هم يك مال باخته شدي ؟ 😂 قيمتاش تابلو بود😐

عصبانی😡😡😡😡😡

چه بدونم والا دیدم رضایت مشتری گذاشته کلی 

کلی تنپوشای مشتری گذاشته بعدم گف تولیدیه گفتم حتما راسته

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
بایا کن پول برمیگرده

😒

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
😔

برای همینه هرگز نتی خرید نمیکنم به هیچ وجه نمیتونم اعتماد کنم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

منم ۲۳ تیر یه مانت خریدم از کانال به اسم(پوشاک ارزان)

در تلگرام

ب قیمت ۱۵۳ تومن

هنو ب دستم نرسیده و عملا پولمو خوردن

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

حالا چقد خرید کردی؟ من از پیج اینستا خرید میکنم. ولی رضایت مشتری رو زیر کامنتا نگا میکنم همینطور کامنتای سال قبل یعنی خیلی پستهای پایینترشم کامنتاشو  نگا میکنم. بعدم اولین بار یه دست سفارش میدم اومد دیگه همون پیج خرید میکنم الان ۳ ۴تا پیج دارم ک لباس خونگی دخترامو خرید میکنم

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫