2777
2789
عنوان

شوهرم میگه ارایش میکنی شبیه میمون میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خوشحالی؟؟؟ 

منم نامزدم میگه بدون آرایش خوشگل تری ولی وقتی بیرونم آرایش کنم مشکلی نداره 

صادقانه میگه ابن حرفو چون واقعا هم همینه و پشتش برنامه ای نداره واس پیچوندن من و ک نذاره آرایش کنم بیرون

من اگه بودم به جای شما الان خوشحال نمی‌شدم 😐💔

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من آرایش نمی‌کنم نه برا خودم و نه همسرم مهم نیس گاهی وقتا هم که خودم عشقم می‌کشه آرایش می‌کنم اونم خوشش میاد کلا اهل آرایش اونم آرایش زیاد نیستم راستی همسرمم نظامی نیست😉

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
خب حالا اونم شوخی کرده🤣🤣🤣

جنبه ش بالاست من اصن جنبه ندارم تو شوخی بهم بگه میمون 😂😂😂😂 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

میتونه با ی روش دیگه بهت بگه بیرون ارایش نکن ن ک بگه میمون😐 بعدشم ی شب ارایش کنی و ذوق کنه و عکس بگیره نباید بوست کنه و بخوابه ک باید.................🙈 الان اینجا فقط تو حس کردی خیلی زرنگه😂

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

يادمه يبار داداشم ميخاست ازم عكس بگيره منم خير سرم خاستم ي عكس شاداب بندازم و سعى كردم لبخند بزنم

يهو داداشم گفت ميشه لبخند نزنى؟مث منگلا شدى😂

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

اینکه شمارو بدون ارایش دوست داره خیلی خوبه 

ولی اینکه بهتون میگه میمون یا وقتی ارایش میکنید برخورد اینجوری داره باعث میشه بعد ها رفته رفته اعتماد به نفست بیاد پایین 

و اینکه نشون میده از هر چیزی خوشش نیاد همینجوری تو قالب شوخی توهین خواهد کرد 

معنی فهمیدن تازگیا تغییر کرده؟ 

کسی که توهین میکنه بهش میگند بیشتر میفهمه؟ 

ناراحت نشید اما کسی که بیشتر میفهمه حرفشو با دلیل و منطق میزنه بدون توهین 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

این فتوکپی شوهر منه باورت میشه روز عروسی اولین بار که منو دید گفت واه واه چه زشت شدی😶 به شدت حسوده،من هروقت که میخای بریم مهمونی و به خودم میرسم منتظر میشم ازم ایراد بگیره اونوقت مطمئن میشم که خیلی خوب شدم با خیال راحت میرم مهمونی،یه لیوان اب هم میدم دستش میگم بریز رو اونجایی که داره میسوزه😂😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂