2777
2789
عنوان

گلاب به روتون ...🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست

بخاطر استرس معدت کار نمیکنه. میوه و آب زیاد بخور 

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هستم الان بواسیرم دارم میترسم زور بزنم🥺

وای بواسیر خیلی بده من بعد زایمانم گرفته بودم وحشتناک بود😖😖

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
هر شب قبل خواب دو قاشق غذا خوری روغن زیتون  سه روز قرص سی لاکس

اوووووه روغن زیتون عااالیه

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
هر شب قبل خواب دو قاشق غذا خوری روغن زیتون  سه روز قرص سی لاکس

من یه ماه یبوست داشتم این کارها رو کردم دو روزه خوب شدم

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
من یه ماه یبوست داشتم این کارها رو کردم دو روزه خوب شدم

حالا امتحان کنم، ببینم چی میشه، والا من هر روز پیاده روی میکنم، غذای سفت هم زیاد نمیخورم، نمیدونم چرا یبوست می گیرم شک دارم تیروئید کم کار داشته باشم. 

اوووووه روغن زیتون عااالیه

اره منم یبوست شدید بودم از دکتر پرسیدم این ها رو گفت خوب شدم

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
خیلی تجربه بدیهه 😭 امیدوارم خوب بشی. 

اذیتم نمیکنه فقط موقع دفع میسوزه یکم  و بعد خارش

برا همون میترسم سفت بیاد بدتر شه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

حالا امتحان کنم، ببینم چی میشه، والا من هر روز پیاده روی میکنم، غذای سفت هم زیاد نمیخورم، نمیدونم چر ...

اصلا روغن زیتون رو قطع نکن هر شب بخور بعد یه ماه بدنت به حالت عادی برمیگرده