2777
2789

یعنی یا همه چی بچه داری میسازم ولی ازشیر دادن خسته شدم ۲۴ ساعته داره شیر میخوره دیگه کلافه شدم الان دو ساعته هر ۱۰ دقیقه میچسبه شیر میخوره تا صبح هم  همینه  کاشکی شیر خشکیش میکردم راحت تر بودم . اینجور نبودم اولاش ولی الان عصبی میشم دلم میخواد بگیرمش ۱۸ ماهشه میشه گرفتش ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چرا من دوست دارم 

2 سالو یه ماهشه دخترم همه میگن بگیر باز من میگم دلم نمیاد فعلا

البته وقتایی ک ضعف دارم منم حالم بد میشه خدایی

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄یا خدا شما دوسال کامل به بچه شیر میدین

چرا انقدر تعجب کردی ؟!!!!!! اره دیگه ..بچه ها تا پایان دوسالگی باید شیر بخورن.. 

من نشستم تَهِ گلدون 
فکر کمم الان بگیرم بهتره تا دو سال اون موقع سخت تر هم میشه بیشتر میفهمه تا الان 

الااااان؟؟؟ تو این گرما بچع رو از شیر بگیری؟؟؟ بچه اسهال استفراغ میشه... بهترین فصل پاییزه.. صبر کن مهر ماه بگیرش

من نشستم تَهِ گلدون 
فکر کمم الان بگیرم بهتره تا دو سال اون موقع سخت تر هم میشه بیشتر میفهمه تا الان 

والا کامنت هارو ویدم فکر کردم من یا اطرافیانم غیر طبیعی هستیم ولی ما بچه قبله دوسالگی حتمی باید از شیر گرفته شه چون میگن زیاد شیر بخوره بزرگ‌ه دندوناش زود خراب میشه و دهانش بویه بد میده