2777
2789
عنوان

اول من یا اون

104 بازدید | 10 پست

سلام 

دوستان من با آقایی آشنا شدم برا ازدواج بعد منتظر جواب ما بودن الان که جواب دادیم پسره یه شماره داده به واسطه که بینمونه این واسطه هم شماره منو گرفته ولی خب نمیدونم به اون داده یا نه فقط اونا شماره دادن که بده به ما آشنا شیم الان یه روزم گذشته من باید پیام میدادم یا اون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شمارتو داره یا نه میدونی اینو؟؟؟ 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
الان شمارتو داره یا نه میدونی اینو؟؟؟ 

واسطه که زنگ زد شماره پسره رو داد بعد مامانمم شماره منو داد ولی خب نمیدونم داده به پسره یا نه اگه میخواست خودش پیام بده چرا پسره شمارشو داده میتونست فقط شماره منو بگیره نمیدونم چکار کنم

واسطه که زنگ زد شماره پسره رو داد بعد مامانمم شماره منو داد ولی خب نمیدونم داده به پسره یا نه اگه می ...

شاید نداشته باشه به نظرم از همون واسطه بپرس شماره داده یا نه

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
آره خب ولی برا جوابم ما خیلی طول دادیم من الان نمیدونم باید چی بگم اصلا

از واسطه بپرس شماررو داده یا نه .یا یروز صبر کن اگه از طرف خبر نشد خودت پیام بده بگو شمارتو فلانی داده برا آشنایی و ازین حرفا 

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚