2777
2789
عنوان

می‌خوام برم تو کار کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 4487 بازدید | 29 پست
من سوال کردم چند ماه پیش با، 9،8میلیون میتونی شروع کنی البته بستگی ب هزینه ای ک واسه اموزش میگیرن دا ...

چه خبره؟؟؟تهران که خیلی کمتره😐

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب حتما کارتونم خوب بوده.به نظرت چه قدره میشه از صفر یاد بگیری و کار شروع کنی

استعداد میخواد 

مثلا یکی که نقاشی بلد نیست زیر دست استاد فرشچیان هم بره بازم بلد نیست یکی دیگه هست خودش با ذغال تو منقل کبابی خونشون بلده طرح بزنه 

اگه علاقه داری و به این چیزا تمایل نشون میدی استعداد داری پنج ماه دستت اومده چون جدا از یادگرفتن بسته به این داره خودت چقد دل به کار بدی خلاقیت داشته باشی 

رنگ بندی لاک مدل ناخن و ... همه اینا سلیقه ای 

ولی در کل آرایشگری شغل خوبیه به خصوص الان این دوره زمونه شاید پول ایناش آلان گرون شده ولی خب ی جای خوب کار کنی واقعااااا واست میصرفه 

همین الان اصفهان آرایشگاه داره واسه ی میکاپ و شینیون عروس نزدیک ۲۰تومن پول میگیره دیگه خودت ببین چه خبره 

البته تاااااکید میکنم محله زندگی خیلی مهمممم

الناز گلرخ میکاپ آرتیست بود واسه. سحر قریشی و چندتا بازیگر معروف کار میکاپ انجام میداد کلی درآمد داشت 

خوش بحالتون که بلدید پول در بیارید خیلی بده من بیکار بیکارم‌

خب عزیزم برو یاد بگیر سخت نیست فقط همت میخواد 

خیاطی آرایشگری آشپزی 

به خدا من هم درس میخونم هم سر کار میرفتم تا قبل اینکه ازدواج کنم مانتو هامو خودم میدوزم اصلاح رنگ مو ارایش اینا خودم انجام میدادم تزریقات و کمک های اولیه رفتم هلال احمر یاد گرفتم درسم خوبه الان که مجازی شده واسه بقیه پولی امتحان میدم 

آشپزی کیک پختن اینا خودم انجام میدم 

بعد از عقدم ی پیج زدم اینستا از زندگی خودم و شوهرم مسافرت هامون ست لباس مسخره بازی آشپزی عاشقانه و... عکس میزاشتم لایو میزاشتم ۱۸۰۰۰فالوور جمع کردم واسه بوتیک مغازه های که خرید میکردم معمولا تور های مسافرتی که باهاشون سفر میرفتم رستوران و کافه هایی که می‌رفتیم تبلیغ میکردیم 

جدا از شوهرم خودم ماهیانه کلی درآمد کسب میکردم 

هیچ وقت چشمش به دست بقیه نبوده

استعداد میخواد  مثلا یکی که نقاشی بلد نیست زیر دست استاد فرشچیان هم بره بازم بلد نیست یکی دیگه ...

نمیدونم واقعا از پسش بر میام یا نه ولی در کل کار ناخنام با این که کاشت بودن ولی  دوست دارم مثلا من همیشه لاک ناخنم خودم میزدم و طراحی میکردم

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

توی جامعه ما مطمئن باش ناخنکاری درامد خیلی خوبی داره

من خودم ناخنکارم و پیش ریحانه زارعی آموزش دیدم

خیلی خوب بهم اموزش داد خدا خیرش بده همیشه دعاش میکنم.بخاطر اموزش عالیش من به درامدی رسیدم که هیچوقت فکرشم نمیکردم. حالا اگه سوالای بیشتری راجب ناخن داشتید از مربیم بپرسید بهتر راهنماییتون میکنه

پیجش اینه nailrz

شمارشم اینه 09390969781

بهترین مرکز آموزش ناخن تهرانپارس که واقعا از صفرتا صد یاد گرفتم و بعداز کلی دردسر به آرامش رسیدم و مربیم مدام تمرینامو چک میکرد و همه چیو یاد میداد اخلاقش بیسته و صبور و دلسوزه بامدرک

فلکه اول تهرانپارس 09351090977

nailartist_sanaz1

بهترین مرکز آموزش ناخن که واقعا از صفرتا صد یاد گرفتم و بعداز کلی دردسر به آرامش رسیدم و مربیم مدام تمرینامو چک میکرد و همه چیو یاد میداد اخلاقش بیسته و صبور و دلسوزه بامدرک

فلکه اول تهرانپارس 09351090977

nailartist_sanaz1