bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18840 عنوان میشه بیان کمک 27 بازدید | 4 پست سلام خانوما خوبینتورو خدا بدون بد بیراه گفتن میشه بیاین کمکم کنین من عشقم اومده خواستگاریم و بابام گفت نه 🙁الانم عشقم قهر کرده و رفته میشه تورو قران کمکم کنید بگین چجوری رفتار کنم برگرده تورو خدا نگین ولش کن اگه میخواین بگین جواب نمیدم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/06/11 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hol_ghiso10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1933 باهاش صحبت کن بگو دوس داشتنت همین بود.با یبار نه شنیدن ناامید شدی اگه منو میخای برام بجنگ، نظر خانوامو جلب کن و فلان زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18840 باهاش صحبت کن بگو دوس داشتنت همین بود.با یبار نه شنیدن ناامید شدی اگه منو میخای برام بجنگ، نظر ... آخه مشکل قهرش سر بچه بازی خودمه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
hol_ghiso10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1933 آخه مشکل قهرش سر بچه بازی خودمه خب هرکس یه قلقی داره سعی کن از دلش دراری دیگه زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18840 خب هرکس یه قلقی داره سعی کن از دلش دراری دیگه نشد هر کاری کردم 😭 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین