2777
2789

بگو بهت بگم 

چند روزه این جور شدی 

با ملاکات مطابقه ؟

چرا این جوری شد رفت و آمد می کنی باهاش؟

ببین من عاشق نبودم خودم به خودم تلقین کرده بودم 

و متأسفانه من و از زندگی عقب انداخت

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۱۵ سالگی عاشق شدم، نزدیکه ۲۰ ساله یادم نرفته، یه حسیه فقط خوش اومدن خالی نیست، احساس میکنی ا ...

همش توی ذهنمه حس میکنم شبیه خودمه خیلی از حرکتامون رفتارامون مشترکه درحالی که من خیلی ساله اینکارو میکردم یا اینکه تنها امید زنده بودنم همین بود و امید رسیدن بهش مانع خودکشیم شده یعنی عشقه؟

یه جا خونده بودن اگر چهار ماه بگذره ولی حست کمرنگ نشده باشه عشقه راست و دروغشو نمیدونم

دورغه من یک سال و چهار ماه در گیر بودم 

ولی عشق نبود دروغ بود 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
هق اقا قلبم

سعی کن خودت فراموش نکنی 

من خودم فراموش کردم نرسیدم الان ضربه خوردم 

بگو بهت بگم  چند روزه این جور شدی  با ملاکات مطابقه ؟ چرا این جوری شد رفت و آمد می کنی ...

بیشتر از یه ماهه طبق میلمه حس میکنم همونیه که میخوام از دنیا رفت و امد نداریم چون تهرانه من دورم یکم ولی این مدت کلی برنامه چیدم که ی کاری کنم بفهمه که با یکی از دستاراش صحبت کردم گفت کمکم میکنه چون تقریبا معروفه اما نه از اون حسا که طرفدارا به ادم معروفا دارن ولی خب یساله میشناسمش و همون اول دیدمش شبیه اونی بود که میخواستم بابت همونکه دوستشم قول داد کمکم میکنه کلی گریه کردم