2777
2789
عنوان

فایدش چیه؟؟؟

72 بازدید | 9 پست

فایده تونر چیه دقیقا؟

حتما باید ی تونر تو لوازم ارایشمون باشه؟

شما دارید؟چ نتیجه ای ازش دیدین؟

اگ اطلاعی دارید بگین لدفن صلوات میفرستم براتون

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسیار عالی،،مشاور پوست بهم میگف اگ اب تو خونت قطع شد نگران نشو اما تونر تمام شد نگران شو🤣ببین خودت امتحان کن مثلا ارایش میره تو اعماق پوست ،هرچییی هم با ژل بشوری پاک نمیشه بعدشتونر بکش کلا جرما رو از تو عمق میاره بیرون،،عین پاکسازی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بسیار عالی،،مشاور پوست بهم میگف اگ اب تو خونت قطع شد نگران نشو اما تونر تمام شد نگران شو🤣ببین خودت ...

عه چقد باحال...

ببین کرم مرطوب کننده میتونه جای ابرسان رو بگیره؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
چه مارکی خوبه

والا من جایی . خرید میکنم کلا چیزاش مارک و درمانی ان  و مثلا هرچی میخرم پیشش عالیه،،هردفعه یه مارک،،اما حالا ووکالی ۳۶۰ خریدم خیلیییی خوبه،،روزنه های پوستمو ریز کرده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
عه چقد باحال... ببین کرم مرطوب کننده میتونه جای ابرسان رو بگیره؟

اگه پوستت چربه ژل ابرسان بگیر نه کرم ابرسان،،، ولی اگه پوستت خشکه کرم ابرسان مارکای متنوعی هست