2777
2789
عنوان

خستم 😔😔😔

257 بازدید | 7 پست

هر چقد میخوام سعی کنم حالم خوب شه یچی میشه که باز داغونم کنه دیگه خسته شدم نمیدونم واقعا چیکار کنم التماس خدا میکنم التماس اماما میکنم ولی هیچی نمیشهههههه هیچیییی سه ساله زندگیم همینه واقعا خستممممم هیچکس نمیتونه درکم کنه به خدا هیچکس زندگیممممم به بدترین شکل میگذرهههه ای خدا پس کجایی😔😔😔😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون هی خودت رو حالت غم انگیز میگیری و هرچی بدبختی هست جذبت میشه 

یکم خوشحال باش روحیه ات رو عوض کن شما چه گریه کنی با بدترین وضعیت میگذره چه بهتر که خوشحال باشی و بخندی تا روحیه بالایی هم داشته باشی میدونم الان میگید تو شرایط من نیستید تا بدونید چه سخته چون خودم لحظه هایی خیلیییی بد داشتم میگم روحیه ات رو بالا بگیر تا بهترین نحو بگذره 

هر لحظه ناراحت و غم داشتن اصلا خوب نیست

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه