2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست
چرا منصرف شدی عزیزم؟!! منم پروتز برام راه آخره فعلا میخوام وزن اضافه کنم امیذوارم همین تاثیر بذاره

چون هم‌ترس از عمل دارم هم‌تو بستگان‌ ‌کسی رو داریم که بعد عمل هیچ حسی نداره و تا یکی دوماه حالت فلج داشت بخاطر مشکلات بیهوشی

این صفحه متعلق به من 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چون هم‌ترس از عمل دارم هم‌تو بستگان‌ ‌کسی رو داریم که بعد عمل هیچ حسی نداره و تا یکی دوماه حالت فلج ...

ای خدا چه بد منم خیلی میترسم فقط گفتم یکم درموردش تحقیق کنم وگرنه فعلا اصلا قصد جدی ندارم

منم والا بهتر دختر ریزه رو بهتر میگیرن  من سینم بزرگه کمرم باریکه خوشگلم فعلا ادم خوب نیومده ب ...

من ک فک میکنم اگه اینجوربودی تاحالاقاپیده بودنت وگرنه ادمش بسیاره ها🤧

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

کارشناس تغذیه یا متخصص خیلی کمک میکنه واقعا بهتون 

رفتم برنامه‌گرفتم ولی استعداد ندارم‌ وزنم اضاف کنم میزنم شکم .قبلنا استخر میرفنم ولی دوساله بخاطر کرونا نمیرم.

ژنتیکی انگار مشکله

این صفحه متعلق به من 
ای خدا چه بد منم خیلی میترسم فقط گفتم یکم درموردش تحقیق کنم وگرنه فعلا اصلا قصد جدی ندارم

اره کامل تحقیق کن و اگر قصدت چیه پول خوب بزار دکتر خوب و بیمارستان خوب برو

این صفحه متعلق به من 
برنامه ای که دکتر داد خیلی برام سخت بود، نتونستم همشو.رعایت کنم یه شربت اشتها داده بود میخوردم فقط م ...

یکی از خاصیتای این شربتا بی حالیه 

ازش میخواستی داروی جایگزین معرفی می‌کرد 

بنظرم با برنامه دکتر پیش بری بهتره 

یکی از خاصیتای این شربتا بی حالیه  ازش میخواستی داروی جایگزین معرفی می‌کرد  بنظرم با برن ...

خودم میتونم درست پیش برم اگه تنبلی نکنم و اشتها داشته باشم، فعلا که توی یه هفته یک کیلو اضافه کردم، ولی خب متاسفانه چون کار دندونپزشکی زیاد دارم و اذیت میشم نمیتونم خوب رژیمم رو پیش ببرم