2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست
نه بابا به تاپیک شما چی کار دارم  ولی جواب هر آدم بیماری رو تو این سایت ندین بخاطر خودتون میگم ...

خجالت بکش الکی قضاوت میکنی.من فقط دوتا پست اونجوری دارم اونم کلش رو برو بخون یک‌کلمش چرت نیست و مشکل یکی از نزدیکانمه.الانم خداروشکر عقد کردن 

من از سال ۹۲‌اینجام.

شما خیلی مریضی گه همه رو بیمار و عین خودت میبینی

تو همین سایت روزی صدتا پست میزارن

یکی اینجا از سایز سینه خودش میگه

شما‌گیرت رو منه که کاربری دو نفرس؟ اگر چیز بدی بود خواهرم بلد بود بهم تذکر بده

این صفحه متعلق به من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولشون کن بلدن الکی گیر بدن.اینجا هم نظر درست بهت نمیدن.اول برو دکتر تغذیه و زنان حتما چکاب بشو.وزنت ...

اره وزنم خیلی کمه اما به سختی اضافه میکنم، بعدشم کلا ارثی سینه هامون کوچیکه میترسم وزنم اضافه کنم باز تاثیری نداشته باشه، پروتز اخرین راهیه که بهش فکر میکنم، فعلا میخوام ۱۲_۱0 کیلو اضافه کنم

عزیزم من درواقع میخوام به وزن ایده آل برسم، من کلا۴۲کیلو هستم😢، حداقل ۱۲_۱٠ کیلو باید اضافه کنم خیل ...

اگه نمی دونید وزن نرمالو الگوی بدنیتون چیه میتونید از یه کارشناس یا متخصص تغذیه کمک بگیری 

به من که خیلی کمک کرد 

خودم ۲۵کیلو وزن کم کردم 

اره وزنم خیلی کمه اما به سختی اضافه میکنم، بعدشم کلا ارثی سینه هامون کوچیکه میترسم وزنم اضافه کنم با ...

پروتز نکن.

من چند ماه پیش پستی مشابه شما گذاشتم. تا در مطبم رفتم منصرف شدم.

البته کمبود وزنم دارم و هم سن خودنم و دکتر گفت بهتره اول افزایش بدم و بعد پروتز

این صفحه متعلق به من 
پروتز نکن. من چند ماه پیش پستی مشابه شما گذاشتم. تا در مطبم رفتم منصرف شدم. البته کمبود وزنم دارم ...

چرا منصرف شدی عزیزم؟!!

منم پروتز برام راه آخره فعلا میخوام وزن اضافه کنم امیذوارم همین تاثیر بذاره

خب چیزی در این مورد بهت نگفت برنامه غذایی نداد بهت؟

برنامه ای که دکتر داد خیلی برام سخت بود، نتونستم همشو.رعایت کنم یه شربت اشتها داده بود میخوردم فقط میخوابیدم دیگه ادامه ندادم،  الان خودم با کالری شماری پیش میرم فعلا یه کیلو اضافه کردم

کل تاپیکای منو بخون کجاش‌جرته. متاسفم برات بیماری

نمیدونم چرا پستت نمیادبرامن اخرش چیشد دوستت چجوری بزرگش...کرد؟میشه بگی؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه