2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست
ای بابا ناامیذم کردی گفتم حداقل بعد از بچه دار شذن بزرگتر میشه

من که شیر دادم بزرگتر شدن .. بدن ادما فرق داره

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم از اندامم راضی نیستم😢 حالا دارم رژیم میگیرم چاق شم

چجوری رژیم میگیری قد ووزنت چنده منم لاغرم

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  
خدایی جای پز دادن داره دیگه ممه هام😂😂😂 دیگه از ۸۵ ۶م بزرگتره ولی خدایی من کل بدنم و دوست دارم ب ...

😟😐

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
نه عزیزم برا همینم میترسم بعدا همسرم تو ذوقش بخوره😢

نه عزیزم بدن خودتو دوست داشته باش هرکسی یه عیبی داره .. همسر شما اگه مرد خوبی باشه قطعا شما رو با کسی مقایسه نمیکنه و این چیزا براش مهم نیست 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
فقط بخاطر اونا نیست که من همیشه مجبورم سوتین اسفنجی بپوشم تو گرما هم سخته، اخه زیر لباس خوش فرم نیست

مثل منی از شیردهی آویز شدن

زن هایی ک مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچ وقت پیر نمیشن 💓😍💋