2777
عنوان

کیا مثل من

42 بازدید | 7 پست

باردارن،وخونشون بهم ریختس،من هفته پیش لک بینی داشتم نتونستم به خونه برسم الان خوب شدم،میخوام فردا دیگه پاشم گردگیری و جارو کنم خونه رو خیلی دلم میگیره اینطوری شوهرمم میگه نمی‌خواد دوباره لک بینیت شروع میشه چیکار میکنین شماها

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من اعصابم نمیکشه بهم ریخته بمون کسی نمیاد اماشلختگی حالمو بدترمیکن،ترجیح میدم اروم اروم کارامو انجا ...

منم مثل شما،ادم حالش خراب میشه،به خاطر دل خودم می‌خوام تمیز کنم،اما شوهرم میگه دوباره شروع میشه لک بینیت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگوشوهرت کمکت کن،مثلاشماگردگیری کن اون جارو بکشه

شوهرم از صبح تا شب سر کاره،کارش یجوریه ایام تعطیل هم می‌ره سرکار،با این حال کمک حالم هست ولی نمیشه که همه چیز،الان سرویس و اینا همه چیز تمیز کاری میخواد،میخوام فردا آروم آروم شروع کنم خودم،انشاالله چیزی نمیشه ،حالم بد میشه خونه اینطوریه

شوهرم از صبح تا شب سر کاره،کارش یجوریه ایام تعطیل هم می‌ره سرکار،با این حال کمک حالم هست ولی نمیشه ک ...

عزیزم اگ دکترگفت استراحت کن،تمیزکاری دیرنمیشه،بفکرسلامتی خودت ونی نی باش،ان شاالله بهترشدی اساسی تمیزکن

چون تنهایی میخوای انجام بدی سخت

عزیزم اگ دکترگفت استراحت کن،تمیزکاری دیرنمیشه،بفکرسلامتی خودت ونی نی باش،ان شاالله بهترشدی اساسی تمی ...

بله عزیزم،ممنونم که اومدی تاپیکم برام وقت گذاشتی،انشاالله خوشبخت شی گلم،❤️🌹