mismahya مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 478 عنوان تپش قلب 83 بازدید | 6 پست شما هم حموم میرین سریع میاین بیرون تپش قلب میگیرین و تنگی نفس مثل من 1400/06/11 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشمل_چی عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 12152 اره من حس مرگ بهم دست میده حس میکنم هوشیاریم کم میشه نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔
sssssss_kh عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 498 نه من اینجوری نیستم دوست عزیز میدونم غیر مرتبط هست میشه لطفا بیای تاپیک قبلم سوال دارم هیچکس جواب نمیده عسل مامان ، جیگر مامان ، اون تو جات خوبه ؟ من بابایی خیلی منتظرتیم زودی بیا البته
mismahya مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 478 اره من حس مرگ بهم دست میده حس میکنم هوشیاریم کم میشه منم سریع باید بشینم اگه وایستم حس بدی میده وقتی میشینم قلبم یکم اروم میشه
خوشمل_چی عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 12152 منم سریع باید بشینم اگه وایستم حس بدی میده وقتی میشینم قلبم یکم اروم میشه دقیقا منم میشینم وچشامو میبندم تاتپش قلبم پایین بیادبیشتر وقتی که کم خونم فشارمم پایین میاد ازحموم که میام بیرون نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔
mismahya مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 478 دقیقا منم میشینم وچشامو میبندم تاتپش قلبم پایین بیادبیشتر وقتی که کم خونم فشارمم پایین میاد ازحموم ک ... اره منم همینطور. شاید منم کم خون شده باشم کلا فشار پایین هم هستم بعد من نارسایی خفیف هم داره قلبم