2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بدن درد دارم هنوز خوب راه نمیتونم برم ولی دارم بهتر میشم 

عزیزم بعد از تموم شدن تزریقها دوباره ب دکتر مراجعه کردی یا نه؟مادر منم ۲۰ درصد درگیری داشت ۵ دوز تزریق کرده و الان ی هفته از اخرین تزریقش میگذره ولی هنوز سرفه خلط دار داره و درد پشت و کمر....اینا طبیعیه یا باید دوباره دکتر بره؟بازم لازم هست سی تی ریه بده؟

بچه ها سلام...🙋‍♀️
گلم شما بعد از تزریق ها دوباره سی تی ریه دادی؟دوباره انتی بیوتیک مثل آزیترومایسین مصرف میکردی؟

بله دارو مصرف کردیم حدود یه هفته

نه ندادیم چون خود دکتر گفت سی تی خیلی ضرر داره برای بدن اگه بعد یک هفته اوکی نشدید بیاید سی تی بدید

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
بله دارو مصرف کردیم حدود یه هفته نه ندادیم چون خود دکتر گفت سی تی خیلی ضرر داره برای بدن اگه بعد یک ...

مادر من از شدت سرفه هاش کم شده اما هنوز هست...نگرانشم...شما باز هم بعد اخرین تزریق دکتز رفتی؟

بچه ها سلام...🙋‍♀️
مادر من از شدت سرفه هاش کم شده اما هنوز هست...نگرانشم...شما باز هم بعد اخرین تزریق دکتز رفتی؟

ما بیمارستان تزریق میکردیم خودشون بعد از دوز آخر پروندمون رو میدیدن و دارو مینوشتن و بعد هم ترخیص میکردن

ما سرفه نداشتیم ولی با این وجود 35 درصد درگیر بودیم

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
عزیزم بعد از تموم شدن تزریقها دوباره ب دکتر مراجعه کردی یا نه؟مادر منم ۲۰ درصد درگیری داشت ۵ دوز تزر ...

بله نگران نباش خیلی طول می‌کشه تا خوب بشن عوارض داره مخصوصا اونایی که ریه شون درگیره 

خودشناسی DNA plus