2777
2789
عنوان

بعد ۶ روز تاخیر!!

2047 بازدید | 29 پست

پریود شدم امروز ....برای اولین باز عقب انداختم 

فک کردم باردارم حالم یکم گرفته شد🥲انشالله خدا به همه منتظرا نینی بده😓

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکل هایی که برای بارداری دارید رو حل کردین ولی هنوز باردار نشدی بخاطر استرسه شک نکن 

درست وقتی که بی خیال بشی بچه خودش میاد 

کافیه خدا بخواد خودت و شوهرت هم استرس نداشته باشین دیگه مشکلی باقی نمی‌مونه 

انشاالله زودی خبر بارداریتو بدی گلم

انشالله عزیزم برای اولین بار عقب انداختم فکر کردم دیگه باردار شدم 😪

من قبل کرونابگیرم اقدام کردم بعدش ۲روز بعد کروناگرفتم الیته ۴۵روز از گروناکرفتنم میگذره اسی اگه چیزی باشه کرونااونو سقط کرده یاته؟ ممکنه؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اگه مشکل هایی که برای بارداری دارید رو حل کردین ولی هنوز باردار نشدی بخاطر استرسه شک نکن  درست ...

اتفاقا اصلا منو همسرم ادمای استرسی نیستیم اینماه هم من از روز اول پریودی نوار گذاشتم‌و دیدم نشدم دیگه دیروز یکم شک کردم و امروز پریود شدم 

من قبل کرونابگیرم اقدام کردم بعدش ۲روز بعد کروناگرفتم الیته ۴۵روز از گروناکرفتنم میگذره اسی اگه چیزی ...

نمیدونم عزیزم ولی فکر نکنم باردار باشی چون کرونا بدن رو ضعیف میکنه

نمیدونم عزیزم ولی فکر نکنم باردار باشی چون کرونا بدن رو ضعیف میکنه

وای اگه اینجوریه چرایاقدر تاخیر انداخته😭اصن پ نمیشم اخراین هفته میشه یک ماه ک من نشدم😭

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای اگه اینجوریه چرایاقدر تاخیر انداخته😭اصن پ نمیشم اخراین هفته میشه یک ماه ک من نشدم😭

عههههه خب برو ازمایش بده یا بیبی چک بزن 

اگر منفی بود میتونه بخاطر کرونا باشه ک بدنت ضعیف شده 

انشالله که مثبته

عههههه خب برو ازمایش بده یا بیبی چک بزن  اگر منفی بود میتونه بخاطر کرونا باشه ک بدنت ضعیف شده& ...

ن میترسم تست بزنم خدامیدونه چقدر این چندسال ازمایش دادم شنیدم کروناپریودی ب تاخیر میندازه نهایت۱۰روز تادوفته ولی بزامن خیلی بیشترشده باوجوداینکه ایقدرداروی گرم جوشونده دمنوش میخوردم این چندوقته

اتفاقا اصلا منو همسرم ادمای استرسی نیستیم اینماه هم من از روز اول پریودی نوار گذاشتم‌و دیدم نشدم دیگ ...

خب پس ان شاالله به زودی خبر بارداریت میاد 

توی هر ماه که اقدام میکنید فقط 25% احتمال باروری وجود داره اگر هیچ مشکلی هم نداشته باشید و زیر سی سالت باشه تا یک سال باردار نشدن طبیعیه 

خب پس ان شاالله به زودی خبر بارداریت میاد  توی هر ماه که اقدام میکنید فقط 25% احتمال باروری وج ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

ن میترسم تست بزنم خدامیدونه چقدر این چندسال ازمایش دادم شنیدم کروناپریودی ب تاخیر میندازه نهایت۱۰روز ...

سلام.منم این ماه اقدام بودم و کرونا گرفتم و دارو وقرص مصرف کردم الان ۱۱روزه پری عقب افتاده بی بی هم منفیه.پس بخاطر کرونا عقب افتاده؟یعنی حامله نیستم؟فقط پهلوی راستم خیلی درد میکنه شما چی؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم