من قبل کرونابگیرم اقدام کردم بعدش ۲روز بعد کروناگرفتم الیته ۴۵روز از گروناکرفتنم میگذره اسی اگه چیزی باشه کرونااونو سقط کرده یاته؟ ممکنه؟
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
نمیدونم عزیزم ولی فکر نکنم باردار باشی چون کرونا بدن رو ضعیف میکنه
وای اگه اینجوریه چرایاقدر تاخیر انداخته😭اصن پ نمیشم اخراین هفته میشه یک ماه ک من نشدم😭
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
عههههه خب برو ازمایش بده یا بیبی چک بزن اگر منفی بود میتونه بخاطر کرونا باشه ک بدنت ضعیف شده& ...
ن میترسم تست بزنم خدامیدونه چقدر این چندسال ازمایش دادم شنیدم کروناپریودی ب تاخیر میندازه نهایت۱۰روز تادوفته ولی بزامن خیلی بیشترشده باوجوداینکه ایقدرداروی گرم جوشونده دمنوش میخوردم این چندوقته
ن میترسم تست بزنم خدامیدونه چقدر این چندسال ازمایش دادم شنیدم کروناپریودی ب تاخیر میندازه نهایت۱۰روز ...
سلام.منم این ماه اقدام بودم و کرونا گرفتم و دارو وقرص مصرف کردم الان ۱۱روزه پری عقب افتاده بی بی هم منفیه.پس بخاطر کرونا عقب افتاده؟یعنی حامله نیستم؟فقط پهلوی راستم خیلی درد میکنه شما چی؟
28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم