2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم مرد.

ولی من انقد خسته ام که اگه روزی جرات پیدا کنم بگم طلاق میخام مهریه امو میبخشم چون جونم واجب تر از مهریه اش 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

مرد 

زن اگر نتونه عسر و حرح ثابت کنه دادخواستش به جایی نمیرسه مگر اینکه وکالت داشته باشه در طلاق یا توافقی باشه این برای طلاقتون هست 

و ربطی به مهریه نداره

مهریه متعلق به زنه و در هر حالتی میتونه اجرا بذاره و ربطی به اقا نداره

✨🤍...Be what you are

شما هر زمان بخواید میتونید درخواست مهریه کنید 

سلام دوست عزیز.

من شوهرم به شدت بدل با یکی دوتا مشاور هم که صحبت کردم رفتارش توضیح دادم احتمال پارانویید داد .

اما خودش اطلاع نداره خیلی ازش خواهش کردم که بریم پیش مشاور اما زیر بار نمیره ،منم از دستش خسته شدم الان ۶ساله دارم تحمل میکنم که شاید بهتر بشه اما به هیچ وجه خوب نشده بدتر هم شده بد دهن نه تنها نسبت به من به خانواده اش هم بددهنی میکنی اصلا به بزرگ‌تر احترام نمیزاره .

من اگه بخام طلاق بگیرم میفرستن پیش مشاور و مشخص میشه که پارانویید داره ؟ میتونه به طلاقم کمکی کنه این موضوع ؟

مهریه هم نمیخام .

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

من وکیل هستم مهریه ربطی به درخواست مرد و زن نداره 

گلم درخواستمو قبول میکنید؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛