meliiiiiiiian مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 710 عنوان اعتماد بنفس😕🚶♀️ 95 بازدید | 8 پست چیکار میکنید اعتماد بنفستون میره بالا از تجربه هاتون بگید لطفا کتابم راجبش معرفی کنید برم بخونم اصلا اعتماد بنفس ندارم بیرون ک برم یا مهمونی کم صحبت میکنم خجالت میکشم البته ادم پر حرفیم ولی خوب جاهای دیگه مث مهمونی لال میشم😐حرف دیگرانم برام مهمه کتابم معرفی کنید با تچکر کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب 1400/06/11 | 17:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 21866 یه بار یه کاربری گفت به این فکر میکنم که دیگرانم هیچ گوهی نیستن اصلا از وقتی این جمله رو گفته مونده تو ذهنم دلیلش خیلی منطقی بود این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻
meliiiiiiiian مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 710 یه بار یه کاربری گفت به این فکر میکنم که دیگرانم هیچ گوهی نیستن اصلا از وقتی این جمله رو گفت ... 😂😂دیگران هیچ گوهی نیستن کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب
meliiiiiiiian مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 710 منم مثل توعم😑 ☹ کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب
meliiiiiiiian مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 710 من اینقدر کتاب و مقاله خوندم و درست نشده هق😪 کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب
بانوی_کائنات عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 4738 باید عمیق فکر کنین چه چیزی توی وجودتون باعث شده اعتماد به نفس نداشته باشینریشه یابی گاهی خیلی کمک میکنه