2777
2789
عنوان

سیسمونیییییییی

145 بازدید | 11 پست

سیسمونی رو با شوهرتون خریدید یا میخرید؟ یا خانوادتون زحمتشو میکشن؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانواده من میخرن   و پدرشوهرمم پول میده ولی میخام طلا بخرم برا خودم😁😆

منم میخوام شوهرم بخره ولی میترسم بعدها منت بشه برام

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
میخواستم خودم بگیرم حالا خانوادم میگن میگیریم در نهایت احتمالا جفتمون با هم بگیریم

اینجوریم خوبه...مثلا چیا رو اونا میگیرن چیا رو خودت؟

اینجوریم خوبه...مثلا چیا رو اونا میگیرن چیا رو خودت؟

احتمالا مثلا بزرگارو اونا

خورده ریز و متفرقه هارو خودمون

ولی کلا دوست نداشتم بخوان بگیرن ولی خودشون میگن میگیریم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالا مثلا بزرگارو اونا خورده ریز و متفرقه هارو خودمون ولی کلا دوست نداشتم بخوان بگیرن ولی خودشو ...

منم دقیقا همینجور شدم....خودمون میخواستیم بگیریم...مامانم ناراحته....حالا موندم نصف نصف بگیریم یا چجوری

منم دقیقا همینجور شدم....خودمون میخواستیم بگیریم...مامانم ناراحته....حالا موندم نصف نصف بگیریم یا چج ...

فوقش پولشو از شوهرت بگیر طلا بگیر

یا پولی که مامانت میخواسته بده طلا بگیر بگو اینم جای سیسمونیم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40