سیسمونی رو با شوهرتون خریدید یا میخرید؟ یا خانوادتون زحمتشو میکشن؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خانواده من میخرن و پدرشوهرمم پول میده ولی میخام طلا بخرم برا خودم😁😆
منم میخوام شوهرم بخره ولی میترسم بعدها منت بشه برام
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
میخواستم خودم بگیرم حالا خانوادم میگن میگیریم در نهایت احتمالا جفتمون با هم بگیریم
اینجوریم خوبه...مثلا چیا رو اونا میگیرن چیا رو خودت؟
احتمالا مثلا بزرگارو اونا خورده ریز و متفرقه هارو خودمون ولی کلا دوست نداشتم بخوان بگیرن ولی خودشو ...
منم دقیقا همینجور شدم....خودمون میخواستیم بگیریم...مامانم ناراحته....حالا موندم نصف نصف بگیریم یا چجوری